zaterdag 15 april 2017

Britney Spears doet het hoor!

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , , ,

Britney Spears, ja wat zeg je over zo een powerhouse? Als ze danst worden we toch wel een beetje in trance gebracht, lekker hoor, heel sensueel en erotisch getint en we like it! Dus ja, geniet ook maar van deze foto’s!

(Read more...)

lees meer...

Ze weet wat ze doet: Rosario Dawson

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , ,

Deze mooie vrouw speelde in een paar sterke films, van een sexy vrouw tot een lieve, romantische dame. Ze kan het allemaal aan, net als die lekkere poses die ze aanneemt op de foto’s die we hebben gevonden. Kijk je mee?

(Read more...)

lees meer...

Wonderlijke drone-timelapse brengt de vier seizoenen in beeld

vier-seizoenen-drone-timelapse

Ik neem graag mijn petje af voor de gedreven fotograaf Will Strathmann, die de afgelopen jaren een flink aantal keer dezelfde route met zijn cameradrone heeft gevlogen. Het resultaat is een prachtige korte video waarin de vier seizoenen en de gevolgen die ze hebben voor de natuur heel tof in beeld worden gebracht. Aanrader.


Lees verder: Wonderlijke drone-timelapse brengt de vier seizoenen in beeld

Het bericht Wonderlijke drone-timelapse brengt de vier seizoenen in beeld verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Japanse fabrikant ontwikkelt Dragon Ball Z in virtual reality

dragonball-z-vr

De Japanse speelgoedfabrikant Mega House brengt menig kinderdroom in vervulling met een Dragon Ball Z headset, handsensoren en een matje, die je in combinatie met een app voor je smartphone laten transformeren in een Super Saiyan. De video laat zien dat je onder meer kunt vliegen en enorme vuurballen kunt afschieten, wat met name voor trouwe fans van de serie een geweldige ervaring moet zijn. De Dragonball Z VR-bril is later dit jaar te koop in Japan.


Lees verder: Japanse fabrikant ontwikkelt Dragon Ball Z in virtual reality

Het bericht Japanse fabrikant ontwikkelt Dragon Ball Z in virtual reality verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Prototype van het MIT haalt drinkwater uit de Sahara

mit-zonne-energie-drinkwater

Als het aan een team wetenschappers van het MIT en de Universiteit van California ligt zit men in de toekomst in zeer droge gebieden nooit meer zonder drinkwater. De combinatie van een speciaal materiaal dat in staat is om watermoleculen op te vangen en een set zonnepanelen zorgt ervoor dat zelfs in gebieden met een lage luchtvochtigheid – bijvoorbeeld de Sahara – water kan worden verzameld.


Lees verder: Prototype van het MIT haalt drinkwater uit de Sahara

Het bericht Prototype van het MIT haalt drinkwater uit de Sahara verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

vrijdag 14 april 2017

Nieuws: Wat als Hyundai een X5-concurrent bouwt

http://www.auto55.beOp het Autosalon van New York stelt Hyundai deze GV80 Concept voor. Een concept car voor een uit de kluiten gewassen SUV waarop de naam van het nog jonge luxemerk van het bedrijf prijkt: Genesis.Met brandstofcelJa, je leest het goed. Aan boord zit een brandstofcel. Die gebruikt waterstof of de elektrische aandrijving tot leven te wekken. Veel details geeft het Koreaanse merk nog nie...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Audi R8 Audi Sport Edition is voor durvers

http://www.auto55.beDe Audi R8 is in de meeste gevallen een eerder ingetogen sportauto. Eentje die zelfs wat neerkijkt op schreeuwerige concurrenten van Ferrari of Lamborghini, met hun vaak felle kleuren. Maar Audi Sport (voorheen Quattro) trekt nu zelf het blik opvallende verf open. Deze speciale R8 is een eerbetoon aan het meest succesvolle jaar in de geschiedenis van het Audi Sport-raceprogramma voo...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Wat we al weten van de Mercedes S-Klasse facelift

http://www.auto55.beOp 19 april onthult Mercedes de opgefriste S-Klasse. Het doet dat in Shanghai. Enkele verbeteringen aan het vlaggenschip deed Mercedes echter nu al uit de doeken. Een overzicht.Zoek de verschillenNee, er wordt niets drastisch veranderd. Het is zoeken naar de verschillen. De S is tenslotte nog maar 2,5 jaar op de markt. Er wordt bijgevolg aan details gevijld, niets meer. Er zijn nieu...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Citroën C5 Aircross is helemaal los

http://www.auto55.beCitroën is helemaal in de ban van de SUV en crossover. Elke nieuwe auto of conceptcar van het merk met de dubbele chevron is immers van dat soort. De C5 Aircross komt daar nu bij. En je kan meteen zien dat hij te verwarren is met de eerder gepresenteerde nieuwe C3. Al helemaal wanneer de kleuren dezelfde zijn. Maar in de praktijk zullen de twee probleemloos uit elkaar te houden zijn...

Lees meer lees meer...

Het Japanse volleybalteam oefent met een robot

volleybal-robot-japan

De leden van het Japanse nationale volleybalteam gaan met de tijd mee: ze oefenen met een robot die op een rails langs het net schuift en op die manier enorm moeilijk te passeren is. De op maat gemaakte software maakt het mogelijk om allerlei soorten oefeningen te doen, die het team zonder twijfel beter zullen maken. Ook een ideetje voor de Nederlandse volleybalbond?


Lees verder: Het Japanse volleybalteam oefent met een robot

Het bericht Het Japanse volleybalteam oefent met een robot verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Schitterend schaakbord met nixiebuizen

nixie-schaakbord

Nixiebuizen blijven fascinerend: de met gas gevulde buizen die fungeerden als vroege displays zien er ook in 2017 nog steeds bijzonder uit. Daarom is dit schaakbord van industrieel ontwerper Anthony Adams een mooie aanwinst voor de steampunk-liefhebber. De prijs van 604 euro is behoorlijk fors, maar daar krijg je dan ook een schitterend schaakbord voor terug waarmee je ook in het donker kunt spelen.


Lees verder: Schitterend schaakbord met nixiebuizen

Het bericht Schitterend schaakbord met nixiebuizen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Deze stagiair bouwde Patience voor Microsoft

patience-little-big-story

Het is voor velen die al een tijdje met computers werken een van de meest gespeelde spellen: Patience op een Windows-computer. De eerste versie werd gemaakt door Wes Cherry, een stagiair die in 1988 bij Microsoft werkte. Little Big Story ging bij de beste man op bezoek om hem te laten vertellen over zijn enorm veel gespeelde creatie, waar hij overigens geen cent aan heeft overgehouden.


Lees verder: Deze stagiair bouwde Patience voor Microsoft

Het bericht Deze stagiair bouwde Patience voor Microsoft verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Een drone met een scheermesje: Fruit Ninja in het echt

drone-scheermes

Je hoeft niet heel veel fantasie te hebben om de rampscenario’s te schetsen die bij het opnemen van dit filmpje plaats hadden kunnen vinden. Want hoewel de combinatie van een drone met een vlijmscherp scheermes, wat vers fruit en een slow-motion camera natuurlijk perfect materiaal voor een toffe video is, moet je dit vooral niet thuis proberen:


Lees verder: Een drone met een scheermesje: Fruit Ninja in het echt

Het bericht Een drone met een scheermesje: Fruit Ninja in het echt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

donderdag 13 april 2017

Nieuws: Grootste autofabriek ter wereld: 1 auto per 16 seconden

http://www.auto55.beDe wereld telt, vanzelfsprekend, honderden autofabrieken. Die produceren elk jaar meer dan 60 miljoen nieuwe passagiersvoertuigen. Een cijfer dat overigens al met de helft steeg ten opzichte van 1999. Westerse fabrieken hebben een gemiddelde capaciteit van 200.000 tot 400.000 voertuigen per jaar. Dat eerste cijfer wordt overigens door de industrie als de drempel voor rendabiliteit b...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Jaguar F-Type met 4 cilinders is bijna even snel, maar veel goedkoper

http://www.auto55.beJaguar democratiseert het gamma van de F-Type Coupé. De gesloten sportwagen van het merk krijgt een nieuwe instapmotor. Die doet het met de helft van het aantal cilinders van het topmodel: 4. Het goede nieuws is daarbij dat ook de prijs daalt tot de helft van wat je aan het andere eind van het gamma aantreft. En, zo wordt gezegd, hij hoeft er niet eens slechter door te rijden.Ingeni...

Lees meer lees meer...

Lockbook: een dagboek met een vingerafdruksensor

lockbook-dagboek-vingerafdruk

Hoewel ik nooit een dagboek heb bijgehouden, zijn er velen die hun grootste geheimen opschrijven op papier. Nu wil je natuurlijk niet dat anderen kunnen meelezen met jouw intieme schrijfsels, dus dan lijkt het Lockbook me een uitstekende aankoop. Het dagboek is aan de zijkant voorzien van een vingerafdruksensor, zodat alleen bevoegden de mogelijkheid hebben om er dingen in te lezen. Snelle beslissers kunnen voor 59 dollar een Lockbook reserveren.


Lees verder: Lockbook: een dagboek met een vingerafdruksensor

Het bericht Lockbook: een dagboek met een vingerafdruksensor verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

De toekomst van water drinken: eetbare balletjes

ooho-water-bal

Inmiddels is het alweer drie jaar geleden dat we hier melding van de Ooho! maakten, een van algen gemaakt membraan dat gevuld is met water. Dat is veel milieuvriendelijker dan de waterflesjes die wij heden ten dage gebruiken, dus is het niet verrassend dat de crowdfundingcampagne voor de futuristische waterhouder loopt als een trein: in een paar dagen wist men al 800.000 Britse ponden op te halen.


Lees verder: De toekomst van water drinken: eetbare balletjes

Het bericht De toekomst van water drinken: eetbare balletjes verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Google’s Autodraw helpt je tekenen met kunstmatige intelligentie

google-autodraw

De grootste innovaties op het gebied van technologie zijn momenteel te vinden in de kunstmatige intelligentie, waar alle grote techbedrijven druk mee bezig zijn. Google’s AutoDraw is hier een mooi voorbeeld van: je tekent wat op een blank canvas, waarna de software je een aantal behoorlijk accurate voorstellen doet van wat je hebt neergepend.


Lees verder: Google’s Autodraw helpt je tekenen met kunstmatige intelligentie

Het bericht Google’s Autodraw helpt je tekenen met kunstmatige intelligentie verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Ex-Googler bouwt zijn eigen iPhone 6S

iphone-diy

Voormalig Google-medewerker Scotty Allen leek het een leuk experiment om te zien of hij zijn eigen iPhone 6S kon bouwen op basis van de onderdelen die hij in China op de kop kon tikken. Na maanden werk, een hoop gepriegel en meer dan duizend dollar aan gereedschap en componenten kreeg hij het uiteindelijk voor elkaar. Qua onderdelen betaalde hij ongeveer 300 dollar, wat toch aanzienlijk minder is dan je in de winkel betaalt.


Lees verder: Ex-Googler bouwt zijn eigen iPhone 6S

Het bericht Ex-Googler bouwt zijn eigen iPhone 6S verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

woensdag 12 april 2017

Anna Kendrick, zwoele tomboy

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , ,

Ze komt in de film een beetje over als een tough girl, een tomboy waar je niet mee moet sollen. Maar de zwoele, sexy blik in Anna Kendrick’s ogen zegt wat anders. Als je naar haar foto’s kijkt dan, ze heeft een shoot gedaan en die zegt alles, ze geeft ook alles erin en wij […]

(Read more...)

lees meer...

Nieuws: Subaru Ascent is bijna klaar voor productie

http://www.auto55.beSubaru werkt aan een grote SUV met drie zitrijen. De grootste Subaru ooit. Een eerste concept car hebben we al achter de kiezen (de Viziv-7) en in New York staat nu een meer productierijp exemplaar. Nog een paar kleine stappen en deze Ascent gedoopte creatie staat bij de dealer. In de VS tenminste, want voorlopig lijkt het model alleen voor Noord Amerika bestemd.Bijna, maar niet hel...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Lexus LS500 oogt agressiever (en dat is het dan)

http://www.auto55.beAan berlines of limousines hangt soms een wat stoffig imago. Het zijn immers geen trendy SUVs. Maar er komt natuurlijk ook weerwerk uit die hoek. Ze kunnen immers best wat spannender ogen. Met dat doel voor ogen introduceert Lexus de LS 500 F Sport. Die heeft een agressiever uiterlijk.HerkenbaarHet is niet moeilijk om de F Sport van de standaardversie te onderscheiden. De al niet be...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Jaguar F-Pace is World Car of the Year

http://www.auto55.beOp het Autosalon van New York is zopas de World Car of the Year aangekondigd. Een competitie waarin 75 internationale journalisten zich uitspreken over welk product meer of minder goed in de (hun) smaak valt.TijdsgeestDe jury is verre van ongevoelig voor de tijdsgeest. De finalisten voor de hoofdprijs - die van World Car of the Year - waren allemaal SUV?s, hoewel die categorie objec...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Qoros concept leent bij Koenigsegg

http://www.auto55.beDe Chinees-Israelische autobouwer Qoros is tegenwoordig beste maatjes met de Zweedse producent van excentrieke supercars Koenigsegg. De twee bedrijven presenteren op het Autosalon van Shanghai deze K-EV. Een Qoros concept car die meer dan een beetje techniek uit Zweden gebruikt.Zonder versnellingsbakDe hybride aandrijflijn bijvoorbeeld. Die heeft erg veel gemeen met die uit de Reger...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Toyota FT-4X Concept prikkelt de zintuigen

http://www.auto55.beOp het Autosalon van New York introduceert Toyota deze originele concept car. Die heet FT-4X Concept en heeft niet alleen afmetingen die erg nauw aanleunen bij de nieuwe Toyota C-HR. Hij leent er ook het onderstel van. Maar hij kiest wel voor een compleet andere vormtaal en positionering. Weg is het sportieve. Maar het avontuurlijke wordt des te meer onderlijnd.Slimme vormgevingDe c...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Is dit de laatste nagelnieuwe Mercedes SL500 uit 1996?

http://www.auto55.beEen autosleutel kwijt raken is een vervelend zaak. Want een nieuw setje geeft een automerk je niet zomaar. Het kost flink wat centen en het is een hoop geloop. Teveel blijkbaar voor de dame die in 1996 deze Mercedes SL500 voor haar verjaardag cadeau kreeg. Ze reed er amper 129km mee en verloor toen haar sleutel. Die dook nergens meer op en bijgevolg werd er ook niet meer mee gereden...

Lees meer lees meer...

Mymanu Clik kan live verschillende talen vertalen

mymanu-clik

Dankzij de Mymanu Clik hoef je voortaan nooit meer in zo’n onhandig toeristenwoordenboekje te bladeren wanneer je aan een lokale bewoner de weg wil vragen. De draadloze oordopjes zijn namelijk in staat om stante pede 37 verschillende talen te vertalen. Bovendien zet de Clik ook textberichten, emails en audio van je telefoon om naar een andere taal.


Lees verder: Mymanu Clik kan live verschillende talen vertalen

Het bericht Mymanu Clik kan live verschillende talen vertalen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

MintyPi: een spelcomputer in een pepermuntblikje

mintpi-donkey-kong

Sinds mijn eigen originele Gameboy ongeveer 20 jaar geleden overleed tijdens een weekendje varen door een duik in wat zeewater, heb ik zelf nooit meer een draagbare spelcomputer in m’n bezit gehad. Dankzij de creatieve doe-het-zelver Warner Skoch gaat daar snel verandering in komen.


Lees verder: MintyPi: een spelcomputer in een pepermuntblikje

Het bericht MintyPi: een spelcomputer in een pepermuntblikje verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Een hot-rod grasmaaier is de droom van elke man

hot-rod-grasmaaier

Het is zo’n typisch klusje voor de heer des huizes: op zondagmiddag met een biertje in de hand het gazonnetje bijhouden met de grasmaaier. Maar het wordt pas echt een mannelijke aangelegenheid met deze waanzinnige handgemaakte hot-rod grasmaaier. Inclusief retro-achterlichten, een glimmend ornament op de ‘motorkap’ en een snaarstrakke turquoise laklaag. James Dean zou z’n goedkeuring geven.


Lees verder: Een hot-rod grasmaaier is de droom van elke man

Het bericht Een hot-rod grasmaaier is de droom van elke man verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Kwantummechanica uitgelegd aan de hand van eenden

quantum-mechanica-eenden

Het klinkt misschien wat vreemd, een van de meest ingewikkelde natuurkundige theorieën uitleggen met eenden als voorbeeld, maar op de een of andere manier heb ik na het zien van dit filmpje van YouTuber Exurb1a opeens een stuk meer grip op de bijzondere wetten van de kwantummechanica. Bekijk het populaire filmpje hieronder:


Lees verder: Kwantummechanica uitgelegd aan de hand van eenden

Het bericht Kwantummechanica uitgelegd aan de hand van eenden verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

dinsdag 11 april 2017

Met een Jetfoiler door de grachten van Amsterdam

jetfoiler-amsterdam

De professionele windsurfer Don Montague vond het na de verkoop van zijn bedrijf aan Google tijd voor wat nieuws. Hij ontwikkelde de Jetfoiler, een surfplank die gebruik maakt van een elektrische draagvleugel om boven het oppervlakte van het water te zweven. De eerste testritjes door de grachten van Amsterdam zien er spectaculair uit, zo laat de video zien. Hopelijk kunnen we dus snel een Jetfoiler aanschaffen.


Lees verder: Met een Jetfoiler door de grachten van Amsterdam

Het bericht Met een Jetfoiler door de grachten van Amsterdam verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Perfect voor op kantoor: een saladerobot

chowbotics-saladerobot

In plaats van een ongezond broodje kroket van de bedrijfscatering de keuze hebben uit een bijna eindeloze hoeveelheid combinaties van ingrediënten om zelf je perfecte salade samen te stellen. Dat klinkt als een droom, maar wordt binnenkort werkelijkheid dankzij Sally The Salad Robot van Chowbotics.


Lees verder: Perfect voor op kantoor: een saladerobot

Het bericht Perfect voor op kantoor: een saladerobot verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

LG test de G6 met een imposante Rube Goldberg machine

lg-g6-rube-goldberg

De LG G6 wordt met enkele pittige tests gecontroleerd op zijn bouwkwaliteit: zo neemt het toestel een duik in een bak water en doorstaat hij tests met ijs en vuur. Uiteindelijk is het gewoon een slimme manier om gratis aandacht te genereren voor hun nieuwste toestel, maar Rube Goldberg machines zijn nu eenmaal fascinerend om naar te kijken, zeker als ze zo goed zijn als deze versie van LG.


Lees verder: LG test de G6 met een imposante Rube Goldberg machine

Het bericht LG test de G6 met een imposante Rube Goldberg machine verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Een bijzonder experiment: kunnen planten pijn voelen?

planten-pijn-smithsonian

In deze boeiende video van The Smithsonian Channel laten twee experimenten zien dat planten misschien toch wat gevoeliger zijn dan je altijd hebt gedacht. Misschien niet zoals een mens of dier, het is immers bekend dat planten geen centraal zenuwstelsel hebben, maar Professor Edgar Wagner van de Universiteit van Freiburg toont in ieder geval aan dat een plant wel elektrische signalen genereert op het moment dat er trauma wordt aangebracht. De video is alweer een paar jaartjes oud, maar is zo opzienbarend dat we ‘m alsnog even met je delen:


Lees verder: Een bijzonder experiment: kunnen planten pijn voelen?

Het bericht Een bijzonder experiment: kunnen planten pijn voelen? verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...