zaterdag 25 maart 2017

Amy Adams, miss not so goody two shoes?

Categories: Interessante sites!

Tags: , , , , , , , , ,

Ze is echt niet zo braaf als dat we dachten deze Amy Adams. Ze is eigenlijk best wel hot en het is zeker geen straf om naar haar mooie lichaam te moeten kijken. Spannend hoor…mogen we meer zien alsjebelieft? Hello nurse!

(Read more...)

lees meer...

Amazon laat een autonome drone pakketjes afleveren

amazon-prime-air-drone

Als het aan Amazon ligt hoef je in de toekomst bij je online bestellingen niet meer een afspraak met de bezorger te maken, maar geef je gewoon aan wanneer een drone jouw pakket in de tuin komt afleveren. Men werkt al een aantal jaar aan de zogeheten Prime Air drones, waarmee men eerder deze maand de eerste publieke test heeft gedaan. De bedoeling is om uiteindelijk jouw online aankopen binnen dertig minuten te kunnen bezorgen, wat mij als muziek in de oren klinkt.


Lees verder: Amazon laat een autonome drone pakketjes afleveren

Het bericht Amazon laat een autonome drone pakketjes afleveren verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Mario Kart 64 met een auto als controller

mario-kart-auto-controller

De Amerikaanse knutselaar Adam Ringwood vond het met een controller besturen van Mario Kart 64 maar wat gewoontjes, dus besloot hij zijn Chevrolet Volt zodanig om te bouwen dat hij er het populaire racespel mee kan bedienen. Via de OBD-poort van zijn auto leest hij gegevens af over de stuurbewegingen, de remmen en het gaspedaal, die vervolgens met een Raspberry Pi worden doorgegeven aan Mario Kart. Leuk idee:


Lees verder: Mario Kart 64 met een auto als controller

Het bericht Mario Kart 64 met een auto als controller verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Elon Musk onthult Tesla Model 3 via Twitter

tesla-model-3

De Tesla Model 3 belooft een groot succes te gaan worden: een boel mensen wachten met smart op een enigszins betaalbare elektrische auto van Tesla. Een tweet waarin Tesla-oprichter Elon Musk een “release candidate” van de nieuwste bolide deelt gaat dan ook als een lopend vuurtje de wereld over. Heel veel is er niet te zien, afgezien van het feit dat het een gelikte auto belooft te worden. Ik ga alvast sparen.


Lees verder: Elon Musk onthult Tesla Model 3 via Twitter

Het bericht Elon Musk onthult Tesla Model 3 via Twitter verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

vrijdag 24 maart 2017

Je kunt nu in virtual reality echte ballen vangen

bal-virtual-reality

Onderzoekers van Disney Research werken er hard aan om virtual reality zo realistisch mogelijk te maken. In de video Catching a Real Ball in Virtual Reality laat men zien hoe fysieke objecten kunnen doordringen in de virtuele wereld: men laat een proefpersoon met een VR-bril een echte bal vangen. Er gaat een sterk staaltje software achter schuil:


Lees verder: Je kunt nu in virtual reality echte ballen vangen

Het bericht Je kunt nu in virtual reality echte ballen vangen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Snapmaker: betaalbare alleskunner voor op het bureau

3d-printer-lasergraveerder-frezer-snapmaker

Als je met jouw idee op Kickstarter in een paar dagen meer dan 700.000 dollar ophaalt dan weet je dat je lekker bezig bent. Het overkomt de producenten van de Snapmaker, een betaalbaar apparaat dat zowel kan 3D-printen, lasergraveren en frezen.


Lees verder: Snapmaker: betaalbare alleskunner voor op het bureau

Het bericht Snapmaker: betaalbare alleskunner voor op het bureau verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Deze robot improviseert met menselijke muzikanten

shimon-robot

De Shimon Robot, het geesteskind van het Georgia Tech Center for Music Technology, is in staat om te luisteren naar zijn mede-muzikanten en dat wat hij hoort met kunstmatige intelligentie te interpreteren. Vervolgens past hij zijn muzikale kennis toe op zijn marimba, waardoor hij heel goed kan meejammen met menselijke muzikanten. En dat klinkt uitstekend, zo blijkt hieronder.


Lees verder: Deze robot improviseert met menselijke muzikanten

Het bericht Deze robot improviseert met menselijke muzikanten verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Duitse YouTuber maakt meest onbevredigende video ooit

video-onbevredigend

Deze video van de Duitse YouTuber Luksan Wunder heet geheel terecht “The Most Unsatisfying Video in the World Ever Made”. We zien een flink aantal voorbeelden van situaties waarin je jezelf als mens niet graag bevindt: denk aan het compleet scheef aansnijden van de taart, het net niet recht opvouwen van een vel papier en een ei dat instort als je het pelt. Zo onbevredigend.


Lees verder: Duitse YouTuber maakt meest onbevredigende video ooit

Het bericht Duitse YouTuber maakt meest onbevredigende video ooit verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

donderdag 23 maart 2017

Deze laten wij niet lopen! Paula Patton!

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , ,

Hoe heeft Robin Thicke deze superhete vrouw laten gaan vragen we ons af? Paula Patton is mooi, sexy, lekker en heeft een lichaam waar je gek van wordt. Zo te zien een vrouw die je alles kan geven dat je wilt. Of niet soms? Laat de geilheid maar komen!

(Read more...)

lees meer...

Superscreen maakt draadloos een tablet van een smartphone

superscreen-smartphone-tablet

De gedachte achter het Superscreen van startup Transcendent Designs is een goede: het betreft een 10,1 inch tablet die draadloos de weergave van je smartphone kopieert. Zo kun je dus één apparaat blijven gebruiken en thuis wel profiteren van een groter scherm.


Lees verder: Superscreen maakt draadloos een tablet van een smartphone

Het bericht Superscreen maakt draadloos een tablet van een smartphone verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Deze koffietafel beschikt over een koelkast, speakers en stopcontacten

sobro-koffietafel-koelkast

De onlangs op Indiegogo gelanceerde Sobro Cooler Coffee Table is een koffietafel voor het moderne tijdperk: zo is hij verzien van verlichting en kun je er drankjes en snacks in koud houden. Ook prettig: hij maakt via Bluetooth verbinding met je smartphone, zodat je muziek kunt luisteren op de ingebouwde speakers.


Lees verder: Deze koffietafel beschikt over een koelkast, speakers en stopcontacten

Het bericht Deze koffietafel beschikt over een koelkast, speakers en stopcontacten verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Hum Rider: vermijd files en rijen bij het stoplicht

hum-rider-suv

Ter promotie van een dienst van de Amerikaanse telecomprovider Verizon werd eerder deze maand de Hum Rider gelanceerd, een aangepaste Jeep die je helpt met lange wachttijden bij files en stoplichten. De SUV tilt zichzelf op met mechanische onderdelen die aan de wielen vastzitten en maakt zichzelf dusdanig breed dat je over voorgangers heen kunt rijden.


Lees verder: Hum Rider: vermijd files en rijen bij het stoplicht

Het bericht Hum Rider: vermijd files en rijen bij het stoplicht verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Magic Calendar: een verbonden kalender van e-papier

magic-calendar

De Magic Calendar van de Japanse productontwerper Kosho Tsuboi is een kalender die ik graag aan mijn muur zou hangen: het apparaat is gemaakt van elektronisch papier, waardoor hij nauwelijks stroom verbruikt en eruitziet als een gewone kalender.


Lees verder: Magic Calendar: een verbonden kalender van e-papier

Het bericht Magic Calendar: een verbonden kalender van e-papier verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

woensdag 22 maart 2017

Nieuws: Maserati Levante: 4 terugroepacties op 4 maanden

http://www.auto55.beDe Maserati Levante is goed bezig de al niet briljante reputatie van het merk (op vlak van betrouwbaarheid en afwerkingskwaliteit) eer aan te doen. Eerder moest het bedrijf al eens elke Levante die het ooit bouwde terugroepen. Er waren al terugroepacties voor verschillende redenen in december, januari en februari. Nu is het maart, en is het tijd voor nog eens een terugroepactie. Dit...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Tesla slaat prototypes over, gaat direct naar serieproductie

http://www.auto55.beEnkele dagen geleden berichtten we nog dat Tesla, dat eind dit jaar z?n compacte Model 3 wil lanceren, nog niet eens Beta-prototypes van dat model heeft ingeschreven voor wegtesten. Nu komt aan het licht dat Tesla-opperhoofd Elon Musk, besloten heeft die stap over te slaan. Dat kwam aan het licht tijdens een telefoongesprek dat hij voerde met enkele banken (in het kader van een nieu...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Marihuana en amfetamines zorgen voor miljoen schade in BMW-fabriek

http://www.auto55.beTwee arbeiders van de BMW-productievestiging in Munchen hebben ruim een miljoen euro aan productieschade teweeg gebracht na intensief drank- en drugsgebruik.De krant Bild weet dat op 3 maart om 10:40u twee arbeiders in elkaar zakten bij het gedeelte van de productielijn dat de uitlaat monteert. Daarbij werd geen rechtstreekse schade berokkent, maar de band werd in een noodprocedure...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Peugeot lonkt weer naar Le Mans

http://www.auto55.beDe grootste uithoudingsrace ter wereld werd de afgelopen jaren gedomineerd door Audi. Tot dat merk iets te nadrukkelijk het overwinningsrecord van concerngenoot Porsche begon na te jagen. Dat reageerde en zette het merk met de vier ringen in de hoek. Andere merken, zoals Nissan en Toyota streden mee als underdog in de prototypeklasse (die het eindklassement aanvoert).Komt Peugeot te...

Lees meer lees meer...

Met dit slimme dartboard gooi je altijd de bullseye

dartboard-altijd-raak

Voormalig NASA-techneut en Youtube-ster Mark Rober kan niet darten. Wat hij wel kan is een systeem ontwikkelen dat het dartbord zodanig verplaatst dat je elke keer de bullseye raakt. Zijn machine is via motion-tracking in staat om binnen 400 milliseconden te bepalen waar de dart zal landen en het dartbord daar naartoe te verplaatsen.


Lees verder: Met dit slimme dartboard gooi je altijd de bullseye

Het bericht Met dit slimme dartboard gooi je altijd de bullseye verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

LindLund is de liniaal voor web- en appdesigners

lindlund-lineaal-webdesign

Veel designers maken eerst uit de losse pols wat schetsen op papier, alvorens het nieuwe ontwerp voor een website of user-interface voor een nieuwe applicatie wordt gedigitaliseerd en verder wordt uitgewerkt. De LindLund liniaal heeft, om designers te helpen tijdens het schetsen, naast een verdeling in centimeters en inches ook een verdeling van pixels en picapunten voor typografie.


Lees verder: LindLund is de liniaal voor web- en appdesigners

Het bericht LindLund is de liniaal voor web- en appdesigners verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Gebruik je lege glazen flessen als versterker met de Cork Speaker

cork-speaker

Met de zeer compacte Cork Speaker gebruik je voortaan lege flessen om jouw tunes te versterken: want weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien kun je zelf experimenteren met geluid door de Cork Speaker op verschillende soorten flessen te plaatsen. Bestel ‘m voor 44,99 dollar via deze link.


Lees verder: Gebruik je lege glazen flessen als versterker met de Cork Speaker

Het bericht Gebruik je lege glazen flessen als versterker met de Cork Speaker verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Deze LEGO-camera print foto’s direct uit

lego-instant-camera

Door een ouderwetse Instax Mini camera aan te passen met wat LEGO en te combineren met een fotoprinter uit een moderne Instax camera, heeft fotograaf en blogger Instax Magic bij mijn weten de eerste functionele LEGO-polaroidcamera gecreëerd. Met een druk op een blokje schiet je een foto en met een druk op weer een ander blokje print je die afbeelding direct uit. De mogelijkheden van LEGO blijven eindeloos.


Lees verder: Deze LEGO-camera print foto’s direct uit

Het bericht Deze LEGO-camera print foto’s direct uit verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

dinsdag 21 maart 2017

Elizabeth Olsen, zusje van en meer?

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , ,

Deze prachtige meid is eindelijk klaar om uit de schaduw van haar zusjes te komen: Mary Kate en Ashley en daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Ze is actrice voornamelijk maar weet ook te verleiden op een andere manier. Wat zouden we graag tussen die benen zitten of niet mannen?

(Read more...)

lees meer...

Nieuws: Porsche maakt ? 17.000 winst, per auto

http://www.auto55.beAuto?s zijn, hoe je het ook draait of keert, grote aankopen. De ene vertegenwoordigt al een wat groter budget dan de andere. Maar de winstmarges van de automerken zijn daarom niet automatisch groot. En hoewel automerken in het algemeen erg graag hun winstcijfers aan het eind van het jaar communiceren, zal je geen levende ziel vinden die zeggen wil hoeveel centen ze aan auto x of y v...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Jaguar Land-Rover deponeert 29 nieuwe namen

http://www.auto55.beWie bij automerken in de toekomst wil kijken, heeft niet veel mogelijkheden. De meeste bedrijven laten om voor de hand liggende redenen immers liever niet in hun kaarten kijken. Daarom wordt er gewerkt met gecamoufleerde prototypes wanneer auto?s niet anders kunnen dan de weg op gaan. Een ander gegeven waar ze niet omheen kunnen, is de registratie van benamingen. En daar valt soms o...

Lees meer lees meer...

Maak een rustgevende 3D-reis over Mars

mars-3d-beelden

De Mars Reconnaissance Orbiter die rondom de rode planeet vliegt maakt vele foto’s in hoge resolutie van het oppervlakte van onze buurplaneet. Vimeo-gebruiker Jan Fröjdman besloot een set van de beelden in te laden op zijn computer en er een 3D-model van te maken. Door vervolgens over de beelden te pannen ontstaat een indrukwekkende weergave van Mars. Je wordt er helemaal zen van.


Lees verder: Maak een rustgevende 3D-reis over Mars

Het bericht Maak een rustgevende 3D-reis over Mars verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Met de Uuni 3 bak je in 60 seconden een pizza

uuni-3-pizzaoven

Het is alweer vier jaar geleden dat via Kickstarter de eerste Uuni pizzaoven werd gelanceerd. Dat de draagbare houtoven een succes is geworden blijkt wel uit het gegeven dat Uuni alweer de derde versie uitbrengt. Dankzij houtpellets stook je ‘m binnen tien minuten op tot een temperatuur van 500 graden, waarna je binnen een minuut een pizza kunt afbakken.


Lees verder: Met de Uuni 3 bak je in 60 seconden een pizza

Het bericht Met de Uuni 3 bak je in 60 seconden een pizza verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Maak van een Ikea-potlood een gevaarlijk projectiel

ikea-potlood-wapen

De goedlachse Joerg Sprave, beter bekend als de man achter het populaire YouTube-kanaal The Slingshot Channel, weet eigenlijk van elk onbenullig object een dodelijk wapen te maken. Of het nu gaat om een bowlingbal, een WC-borstel of in dit geval een Ikea-potlood: verschuil je maar zodra Joerg zijn creativiteit erop los heeft gelaten.


Lees verder: Maak van een Ikea-potlood een gevaarlijk projectiel

Het bericht Maak van een Ikea-potlood een gevaarlijk projectiel verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuwe focus-technologie maakt VR ongekend realistisch

light-field-avegant-vr-focus

Avegant, het bedrijf dat enkele jaren geleden een bedrag van anderhalf miljoen dollar ophaalde met een Kickstarter-campagne voor de draagbare Glyph, is dieper in de wereld van VR en mixed reality gedoken. Het resultaat is een technologie die de toekomstige VR-ervaringen aanzienlijk realistischer gaat maken.


Lees verder: Nieuwe focus-technologie maakt VR ongekend realistisch

Het bericht Nieuwe focus-technologie maakt VR ongekend realistisch verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

maandag 20 maart 2017

Aussie beauty Teresa Palmer

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , ,

Teresa Palmer is een Australisch model en actrice, en we houden van onze Australische meisjes of niet soms? Ze weet haar lichaam goed te gebruiken en ook haar mooie, onschuldige blik in haar ogen. Alsof ze wil zeggen, hou me vast en laat me niet meer los. Nou dat zou ze geen twee keer hoeven […]

(Read more...)

lees meer...

Nieuws: Tesla heeft nog niet eens beta-prototype Model 3

http://www.auto55.beTesla houdt een nieuwe kapitaalronde. Het bedrijf heeft iets meer dan een miljard dollar nodig. En het voorspelt dit jaar nog eens extra centen te moeten tappen. De productie van de Model S en Model X is opgedreven. Maar hoe zit het met de productie van de Model 3? De auto waar honderdduizenden mensen een voorschot voor stortten, louter op basis van een eerste oppervlakkige voorstel...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Waarom de zelfrijdende auto er absoluut zal komen

http://www.auto55.beHet pad van de zelfrijdende of autonome auto loopt niet over rozen. Zo zijn er nog grote vraagtekens bij de verantwoordelijkheid van de fabrikanten, eens de auto?s helemaal zelf hun ding doen. Wie draait dan op voor overtredingen of erger - ongelukken. Bovendien is nu al duidelijk dat mensen hun aandacht niet bij het verkeer kunnen houden wanneer de auto zelfs maar een deel van de t...

Lees meer lees meer...

Pouncer: een drone om hulpmiddelen af te leveren

pouncer-drone

Het afleveren van hulpmiddelen in ramp- of oorlogsgebieden is aan verbetering toe, zo meent uitvinder Nigel Gifford. Zijn Pouncer drone is specifiek ontworpen om eten en andere goederen af te leveren op een exacte locatie, zodat de hulp terechtkomt waar er hulp nodig is.


Lees verder: Pouncer: een drone om hulpmiddelen af te leveren

Het bericht Pouncer: een drone om hulpmiddelen af te leveren verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Het duurt uren om de voorwaarden van Amazon Kindle te lezen

algemene-voorwaarden-amazon

Deze video van het Australische Choice laat zien dat het helemaal misgaat in de wereld van algemene voorwaarden voor consumenten: men huurde een acteur in om de algemene voorwaarden van de Amazon Kindle voor te lezen, waarbij bleek dat het meer dan een volle werkdag duurt om de 73.198 woorden op te lepelen. Tijd voor verandering op dit gebied lijkt me een uitstekend idee.


Lees verder: Het duurt uren om de voorwaarden van Amazon Kindle te lezen

Het bericht Het duurt uren om de voorwaarden van Amazon Kindle te lezen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...