zaterdag 18 maart 2017

Menselijke schedels voor in je gashaard

schedels-gashaard

Als je graag tijdens een gezellige avond bij de gashaard je vrienden de stuipen op het lijft jaagt hoef je enkel de Myard Deluxe Logs te bestellen. De keramische, hittebestendige objecten zijn gemaakt in de vorm van menselijke schedels, dus het lijkt net of je de overblijfselen van jouw tegenstanders aan het verbranden bent. De Deluxe Logs zijn te bestellen bij Amazon voor 65 dollar per stuk.

Het bericht Menselijke schedels voor in je gashaard verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Envavo Heatbuff houdt je handen warm

envavo-heatbuff

Tijdens lange computersessies voor je werk of een verslavende game krijg je wel eens koude vingers, zo kan menigeen beamen. De Envavo Heatbuff helpt in die situatie: het betreft een terrasverwarmer maar dan voor je handen die met een toetsenbord bezig zijn. Het crowdfundingdoel op Kickstarter is inmiddels ruim behaald, dus je kunt voor omgerekend 67 euro een exemplaar bestellen.


Lees verder: Envavo Heatbuff houdt je handen warm

Het bericht Envavo Heatbuff houdt je handen warm verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

vrijdag 17 maart 2017

Nieuws: Compleet nieuwe Volkswagen Polo gespot zonder camouflage

http://www.auto55.be Al 42 jaar voert Volkswagen de Polo. Vijf generaties zijn al de revue gepasseerd. De jongste dateert van 2009 en is in 2014 onder handen genomen. Eind dit jaar laat die de fakkel aan de zesde incarnatie van het model. VW zal het model in september voorstellen op het Autosalon van Frankfurt. Maar hij is nu al op de gevoelige plaat vastgelegd in Zuid-Afrika. Ook op het MQB-platfo...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Tesla heeft nog een miljard nodig

http://www.auto55.beSinds z?n beursgang wist automerk Tesla nog maar twee keer een kwartaal met winst af te sluiten. En dat zijn cijfers die louter te danken waren aan subsidies en de verkoop van CO2-rechten. Voor het overige blijft het bedrijf een grote geldput. Maar die schrikt de investeerders voorlopig niet af.Investeren in meer productieTesla heeft dit jaar nog minstens 1 miljard euro nodig. Het b...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Renault vervalst al 25 jaar lang uitstootcijfers

http://www.auto55.beSinds de valsspeelpraktijken van Volkswagen aan het licht kwamen, worden op regelmatige tijdstippen nog meer constructeurs met de vinger gewezen. Niet alleen de merken van de Duitse groep, maar ook bij Mitsubishi en Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) moest men al mea culpa slaan. De Renault-Nissan alliantie ontsnapte niet aan de beschuldigingen, maar moest nog geen bewijs tegen zich du...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Ford, Magna ontwikkelen carbon subframe

http://www.auto55.beDe jongste jaren zijn automerken meer dan een beetje geobsedeerd door de verbruiks- en CO2-cijfers van hun modellen. Ze kunnen ook niet anders, door de ver doorgedreven invloed ervan op de belasting van hun modellen. En dat betekent dat de cijfertjes (op z?n minst tijdens de officiële labotesten) omlaag moeten. Eén van de manieren om het verbruik van een auto verlagen, is het gewich...

Lees meer lees meer...

Het UrbanX wiel maakt je fiets elektrisch

urbanx-elektrisch-wiel

Een elektrische fiets lijkt me ideaal voor lange stukken, maar toch heb ik er moeite mee om mijn oude vertrouwde stalen ros langs de kant te zetten. De UrbanX combineert het beste van twee werelden: het betreft een wiel dat je huidige fiets elektrisch maakt.


Lees verder: Het UrbanX wiel maakt je fiets elektrisch

Het bericht Het UrbanX wiel maakt je fiets elektrisch verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Maak kennis met de beste doolhovenmaker ter wereld

doolhof-maker

In deze leuke video van Great Big Story gaan we op bezoek bij Adrian Fisher, een man die zich al vele jaren bezighoudt met het ontwikkelen en ontwerpen van puzzels en doolhoven. Hij heeft inmiddels meer dan 700 doolhoven op zijn naam staan, dus Adrian kan zichzelf met recht ‘s werelds Master Maze Maker noemen. Wat een geweldige baan.


Lees verder: Maak kennis met de beste doolhovenmaker ter wereld

Het bericht Maak kennis met de beste doolhovenmaker ter wereld verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

No-Logram: dynamische 3D-beelden met beamers en mist

no-logram-kunst

De No-Logram van kunstenaar Joanie Lemercier bestaat uit een combinatie van beamers, dieptesensoren en zelfgemaakte mondstukken die piepkleine waterdeeltjes door de kamer verspreiden. Door met de beamers te schijnen op basis van de input van de dieptesensoren ontstaat een heel bijzonder display, wat zo in een museum zou passen.


Lees verder: No-Logram: dynamische 3D-beelden met beamers en mist

Het bericht No-Logram: dynamische 3D-beelden met beamers en mist verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Met Hushme kan niemand jouw telefoongesprek horen

hushme-privacy

Iedereen heeft op de werkvloer wel een collega die tijdens het telefoneren veel te veel herrie maakt. Misschien is het een idee om diegene een Hushme cadeau te doen, zodat je voortaan in alle rust kan werken. Diegene moet dan overigens wel op de koop toe nemen dat hij er voortaan uitziet als een van de tegenstanders van Batman.


Lees verder: Met Hushme kan niemand jouw telefoongesprek horen

Het bericht Met Hushme kan niemand jouw telefoongesprek horen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

donderdag 16 maart 2017

Emily Blunt, mooi en veelzijdig

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , ,

Ze is een leuke, mooie en bijzondere vrouw deze Emily Blunt. Ze weet wat ze wil en wat ze doet, speelt in goede films en ziet er ook heerlijk uit op de foto! Ze mag van ons meer shoots gaan doen, we willen meer zien!

(Read more...)

lees meer...

Nieuws: Legendarische Ford Mustang uit Bullitt teruggevonden

http://www.auto55.beSteve McQueen die aan het stuur van een donkergroene Ford Mustang Fastback een Dodge Charger op de hielen zit. Veel iconischer worden filmscènes voor de petrolhead niet. De prent uit 1968 zette de maatstaf voor auto-achtervolgingen voor de decennia die erop volgden. En de geschiedenis is weer een artefact rijker. In Mexico is immers één van de twee Mustangs die tijdens de opnames we...

Lees meer lees meer...

Joto: een whiteboard dat tekent wat jij zegt

joto-whiteboard

De Joto van de creatieve studio Those verheft een whiteboard tot een elektronisch kunstwerk: dankzij een internetverbinding en de mogelijkheid om zeer precies te tekenen en schrijven maakt hij iedere dag iets moois voor je. Ook kun je het whiteboard verbinden met bijvoorbeeld Spotify, zodat hij de titel en artiest van de huidige plaat opschrijft.


Lees verder: Joto: een whiteboard dat tekent wat jij zegt

Het bericht Joto: een whiteboard dat tekent wat jij zegt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

De kartonnen steampunk luchtschepen van Jeroen van Kesteren

steampunk-luchtschepen

De Nederlandse grafisch ontwerper en creatieve duizendpoot Jeroen van Kesteren slijt zijn vrije tijd onder andere met het creëren van deze waanzinnige steampunk kunststukjes van karton, papier, lijm en aluminiumfolie. Ze hadden zo uit een avontuur van Jules Vernes kunnen komen. De luchtschepen zijn ongeveer vijftig centimeter groot en volledig met de hand in elkaar gezet, dus is het niet gek dat Jeroen ongeveer een maand nodig heeft om een exemplaar te maken. Hieronder vind je een kleine selectie, voor meer ga je naar zijn Pinterest-pagina Orphanage for lost Adventures.

steampunk-luchtschepensteampunk-luchtschepen-2steampunk-luchtschepen-3steampunk-luchtschepen-4steampunk-luchtschepen-5steampunk-luchtschepen-6

Het bericht De kartonnen steampunk luchtschepen van Jeroen van Kesteren verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Een handpop in de vorm van een Super Mario Piranha Plant

handpop

Jan Klaassen en Katrijn kunnen hun boeltje wel pakken. Want de avonturen van Super Mario, Bowser en de prinses zijn veel spannender, zeker wanneer ze worden uitgebeeld door handpoppen in plaats van op je console. Bij ThinkGeek bestel je voor 19,99 dollar de Piranha Plant handpop – wedden dat je de kinderen in de buurt de stuipen op het lijf kunt jagen met de volgende voorstelling?

Het bericht Een handpop in de vorm van een Super Mario Piranha Plant verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Leg deze visitekaartjes op een platenspeler voor een toffe animatie

visitekaartje-platenspeler

Grafisch ontwerper Drew Tetz (geen grapje, dat is echt z’n naam) besteedt het ontwerpen van zijn visitekaartjes natuurlijk niet uit aan één of ander duur designbureau. Want als grafisch ontwerper hoor je natuurlijk wel in staat te zijn om zelf iets speciaals te verzinnen.


Lees verder: Leg deze visitekaartjes op een platenspeler voor een toffe animatie

Het bericht Leg deze visitekaartjes op een platenspeler voor een toffe animatie verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

woensdag 15 maart 2017

Nieuws: Porsche had al een Shooting Brake in 1984

http://www.auto55.be Het is nog maar een week geleden dat Porsche op het Autosalon van Genève grote ogen gooide met de Panamera Sport Turismo. Een auto die wordt voorgesteld als de eerste Shooting Brake van het merk. Maar is dat wel zo? Of bestaat er al lang een Porsche Shooting Brake? 33 jaar lang misschien? Het Porsche designcentrum in Weissach, bedacht er immers al één in 1984. Het nam een Porsc...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Pirelli brengt de gekleurde banden terug

http://www.auto55.beEr was een tijd, inmiddels al een halve eeuw geleden, dat gekleurde zijwanden van banden een rage waren. Het collectieve geheugen onthield vooral de witte zijwanden, maar ze waren er in allerlei kleuren, waaronder groen, blauw en rood. Ze moesten de zichtbaarheid van de auto, en daarmee ook de veiligheid, verhogen. Maar er speelde ook een esthetisch aspect.Pirelli brengt de gekleurd...

Lees meer lees meer...

Bestuur je huis met Amazon Alexa als robotschedel

amazon-alexa-schedel

In Nederland moeten we er nog even op wachten, maar in de VS is het dankzij Amazon Alexa en Google Home al vrij gebruikelijk om elementen van je huis met je stem te bedienen. Elektronisch knutselaar Mike McGurin laat zien dat je er met een beetje creativiteit een hele bizarre ervaring van kan maken.


Lees verder: Bestuur je huis met Amazon Alexa als robotschedel

Het bericht Bestuur je huis met Amazon Alexa als robotschedel verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Flippr: de koning onder de strijkplanken

flippr-strijken

Als je vaak overhemden draagt ben je bekend met de vele uren in je leven die je slijt met het strijken van je kleding. Daarom zou de Flippr, een innovatieve strijkplank die de strijktijd met tachtig procent belooft te verkorten, een succes kunnen worden.


Lees verder: Flippr: de koning onder de strijkplanken

Het bericht Flippr: de koning onder de strijkplanken verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

De kleine GPD Pocket laptop haalt miljoenen op

gpd-pocket

Net als je dacht dat de tijd van netbooks echt helemaal voorbij was, lijkt de campagne op Kickstarter van de GPD Pocket het tegendeel te bewijzen. Het betreft een laptopje van 7 inch met een bijna volwaardig toetsenbord en een keuze voor Windows 10 of Ubuntu.


Lees verder: De kleine GPD Pocket laptop haalt miljoenen op

Het bericht De kleine GPD Pocket laptop haalt miljoenen op verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Flexibele verbindingen maken deze drone crashproof

epfl-drone-flexibel

De techneuten van het EPFL hebben door goed te kijken naar hoe insecten omgaan met botsingen een slimme manier bedacht om drones crashproof te maken. Dankzij flexibele verbindingen tussen de vier rotors is de nieuwste drone van het EPFL in staat om behoorlijke klappen op te vangen, om vervolgens vrolijk door te vliegen.


Lees verder: Flexibele verbindingen maken deze drone crashproof

Het bericht Flexibele verbindingen maken deze drone crashproof verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

dinsdag 14 maart 2017

Nieuws: Nieuwe Mercedes AMG-motor: 50.000km en dan vuilnisbak

http://www.auto55.beKlanten die binnenkort ruim ? 2 miljoen zullen neertellen voor de aanstormende hypercar van Mercedes-AMG, de Project One, zullen in elk geval niet al te veel kilometers moeten malen. Tobias Moers, de AMG-baas, liet al weten dat die 1,6l zescilinder turbomotor rechtstreeks afgeleid zal zijn van een F1-krachtbron.Geen team nodig om te startenDe F1-motor zal voldoende herwerkt zijn om...

Lees meer lees meer...

Eye: een Android-smartphone voor aan je iPhone

eye-iphone-android-case

Als je dacht dat je echt alles had gezien in gadgetland, komt startup Esti Inc. met iets ongehoords: een case die een Android-smartphone aan je iPhone toevoegt. De zogeheten Eye maakt gebruik van de camera, de speaker en de microfoon van de iPhone, maar voegt daar een extra 2800 mAh accu, een AMOLED-scherm en twee extra sim-slots aan toe.


Lees verder: Eye: een Android-smartphone voor aan je iPhone

Het bericht Eye: een Android-smartphone voor aan je iPhone verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Numino Loops: dubbelzijdig LEGO-tape

numino-loops-lego-tape

Soms ontdek je producten waarbij je jezelf afvraagt waarom iemand er niet eerder op is gekomen. Neem bijvoorbeeld de Nimuno Loops, een rol dubbelzijdig tape die aan de bovenkant is voorzien van de noppen die je nodig hebt om er LEGO-blokjes op te zetten.


Lees verder: Numino Loops: dubbelzijdig LEGO-tape

Het bericht Numino Loops: dubbelzijdig LEGO-tape verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

SolSol: de pet die je smartphone oplaadt

solsol-pet

Als er één onderdeel is waarop smartphones van de huidige generatie verbeterd kunnen worden is het wel batterijduur. SolSol ziet daarom kansen voor een pet met ingebouwde zonnepanelen, die dankzij een omvormer je smartphone en andere gadgets kan opladen. Met name voor noodgevallen waarin je echt even je telefoon nodig hebt lijkt dit me een uitstekende oplossing. De SolSol pet is te bestellen voor 56 dollar.


Lees verder: SolSol: de pet die je smartphone oplaadt

Het bericht SolSol: de pet die je smartphone oplaadt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Een band met rotsen is pas een echte rockband

rock-band-rotsen

De elektronische creatieveling Neil Mendoza kon het niet laten: nadat hij het idee van een rockband met rotsen als bandleden had bedacht, moest hij het ook echt gaan uitvoeren. Het resultaat is de Rock Band, een installatie die met steentjes en een MIDI-computer het nummer Here Comes the Sun van The Beatles vertolkt. Vet.


Lees verder: Een band met rotsen is pas een echte rockband

Het bericht Een band met rotsen is pas een echte rockband verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...