zaterdag 4 maart 2017

Dit huisje werd in 24 uur gebouwd met een 3D-printer

huis-3d-printer

De Russische firma Apis Cor gaat momenteel als een lopend vuurtje het internet over met een huis dat binnen 24 uur met een 3D-printer gebouwd is. Het huisje van 38 vierkante meter werd ter plekke met cement geprint, waarmee Apis Cor een wereldwijde primeur beleefde.


Lees verder: Dit huisje werd in 24 uur gebouwd met een 3D-printer

Het bericht Dit huisje werd in 24 uur gebouwd met een 3D-printer verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Zipline Loveseat is een slaapbank voor retrogamers

bedtris-slaapbank

Normaal gesproken kom je een slaapbank vooral tegen in studentenkamers of bij starters die een kleine studio betrekken. Want zo’n bank om op te slapen is in eerste instantie gewoon een praktisch meubelstuk en niet zozeer een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. Deze Zipline Loveseat gaat nog een stap verder, want naast het feit dat hij een aantrekkelijk design heeft kun je de bank als een soort Tetris-blokjes in elkaar zetten, waardoor er een bed ontstaat.


Lees verder: Zipline Loveseat is een slaapbank voor retrogamers

Het bericht Zipline Loveseat is een slaapbank voor retrogamers verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Dit nieuwe materiaal is sterker dan staal en lichter dan papier

breaon-papier-staal

Met het gewicht en de dikte van een velletje papier zou je niet zeggen dat dit materiaal genaamd Braeon, een composiet van plasticvezel en hars, de sterkte van staal heeft. Je kunt met een rolletje van het spul letterlijk een kleine auto meeslepen.


Lees verder: Dit nieuwe materiaal is sterker dan staal en lichter dan papier

Het bericht Dit nieuwe materiaal is sterker dan staal en lichter dan papier verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

vrijdag 3 maart 2017

Hete Kate Beckinsale doet het weer!

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , , ,

Ze gaat spelen in de nieuwe film The Only living boy; Kate Beckinsale, de 43-jarige heerlijke actrice is still going strong en sexy. Ze ziet er zoveel jonger uit dan haar leeftijd verraad, we genieten volop van haar. Laat je lekker maken door deze mooie vrouw.

(Read more...)

lees meer...

Tip van de dag: zo houd je een camera op de juiste manier vast

camera-vasthouden-video

In deze video van de YouTubers van Photography Life krijg je een paar tips die je de rest van je leven plezier kunnen opleveren: men legt uit hoe je jouw camera kunt vasthouden om ervoor te zorgen dat je ‘m zo stil mogelijk houdt. Op deze manier voorkom je dat je onscherpe foto’s krijgt en zorg je dat iedere afbeelding zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Erg nuttig:


Lees verder: Tip van de dag: zo houd je een camera op de juiste manier vast

Het bericht Tip van de dag: zo houd je een camera op de juiste manier vast verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Red Bull laat wereldkampioen skiën met een jetpack

jetpack-skie

De flink besnorde wereldkampioen ski-cross Filip Flisar heeft zich voor de kar van Red Bull laten spannen om een promotievideo te maken. Want hoe kun je nou nee zeggen als de energiedrankfabrikant je aanbiedt om je met een jetpack op ski’s te laten voortbewegen. Het blijkt nogal leuk te zijn om met 120 kilometer per uur te worden voortgestuwd.


Lees verder: Red Bull laat wereldkampioen skiën met een jetpack

Het bericht Red Bull laat wereldkampioen skiën met een jetpack verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Prachtig horloge geeft de tijd aan met nixiebuizen

nixie-tube-horloge

Als Nikola Tesla ooit zelf een horloge had ontworpen dan had het resultaat er waarschijnlijk niet heel anders uitgezien dan de via Kickstarter gelanceerde NIWA. Het 55 millimeter grote horloge biedt plaats aan twee nixiebuizen die de tijd weergeven door op te lichten: heel erg retro. Voor een pledge van 420 dollar krijg je een NIWA, een dockingstation, een zwart siliconen horlogebandje en een adapter om ‘m mee op te laden. Toch wel een stukje specialer dan zo’n Apple Watch of een ander slim horloge.


Lees verder: Prachtig horloge geeft de tijd aan met nixiebuizen

Het bericht Prachtig horloge geeft de tijd aan met nixiebuizen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Biolite CampStove 2: je gadgets opladen met sprokkelhout

biolite-campstove-2

Na een tijd lang allerlei andere vernuftige accessoires te hebben uitgebracht besloot Biolite om de oorspronkelijke Stove te updaten. Het principe is nog steeds hetzelfde: de hitte van de sprokkelhoutjes die je verbrandt wordt omgezet in elektriciteit waarmee je jouw gadgets kunt opladen.


Lees verder: Biolite CampStove 2: je gadgets opladen met sprokkelhout

Het bericht Biolite CampStove 2: je gadgets opladen met sprokkelhout verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Toyota, Honda, Nissan en Ford monteerden bewust levensgevaarlijke airbags

http://www.auto55.beDe storm rond de Takata-airbags wil maar niet gaan liggen. Die Japanse onderdelenfabrikant leverde tientallen miljoenen airbags met een ontplooiingssysteem dat van een te lage kwaliteit was. Erger - in bepaalde omstandigheden zorgt het ervoor dat de airbag zelf levensgevaarlijke verwondingen kan veroorzaken. Toen de affaire aan het licht kwam, leidde dat tot de grootste terugroepact...

Lees meer lees meer...

donderdag 2 maart 2017

Nieuws: Eerste foto nieuwe McLaren 720S

http://www.auto55.beDe McLaren 720S volgt de 650S op. Dit is de eerste foto. Die verhindert echter niet dat de auto nog net zo veel geheimen koestert als dat hij reeds prijsgaf. Een monocoque koetswerkstructuur, een actieve achtervleugel, rood sfeerlicht voor het motorruim en een wegklapbaar instrumentenpaneel.Nu komt er ook nog informatie over het vermogen bij. De 4.0l V8 met twee turbo?s schopt het t...

Lees meer lees meer...

Wat er gebeurt als je in 2017 Windows 98 gebruikt

windows-98

YouTuber Oldtech81 leek het een leuk idee om te onderzoeken of je Windows 98 anno nu nog kunt gebruiken als het besturingssysteem voor je computer. Zeker in combinatie met het gebruik van een pc uit hetzelfde tijdperk als het inmiddels antieke besturingssysteem van Microsoft blijkt dat absoluut geen pretje te zijn. Met name op het gebied van internetgebruik is het dramatisch:


Lees verder: Wat er gebeurt als je in 2017 Windows 98 gebruikt

Het bericht Wat er gebeurt als je in 2017 Windows 98 gebruikt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Twee keer kijken naar nieuwe smoel Renault Captur

http://www.auto55.beNeem er maar eens een foto van een Renault Captur naast. Dit is de opgefriste versie. Die debuteert volgende week op het Autosalon van Genève. De veranderingen zijn minimaal. De indeling van de koplampen en de zilverkleurige bodemplaatbeschermer zijn vanaf nu je richtlijn voor het onderscheiden van de Captur van voor en na deze esthetische ingreep.Meer te kiezenDe personaliseringsmo...

Lees meer lees meer...

Sony Xperia Touch tovert een touchscreen op je tafel

xperia-touch-beamer

In de wetenschap dat er op het gebied van smartphones niet veel winst meer te maken is, leek het Sony een goed idee om op andere fronten te innoveren. De Sony Xperia Touch, een beamer die op nagenoeg ieder oppervlakte een touchscreen projecteert, werd op het Mobile World Congress in Barcelona dan ook met open armen ontvangen.


Lees verder: Sony Xperia Touch tovert een touchscreen op je tafel

Het bericht Sony Xperia Touch tovert een touchscreen op je tafel verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Panamera Sport Turismo: Porsche gaat aan de break

http://www.auto55.beGeen conventionele break, natuurlijk. Eer een shooting brake, want hij blijft pochen met sportieve lijnen en proporties. Maar niettemin is het een erg praktisch ingestelde Porsche. Vier volwassenen en een kind kunnen zich er in alle comfort wentelen, belooft het merk. En je hebt ook steeds toegang tot 520l. Slechts 25l extra dan de gewone Panamera, maar die heeft een iets minder han...

Lees meer lees meer...

Nieuw soort plastic fles is zeer licht en volledig oprolbaar

plastic-fles

Het is inmiddels algemeen bekend dat plastic flesjes slecht zijn voor het milieu, dus besloot Coca-Cola het creatieve bureau Kinneir Dufort een nieuwe variant te laten maken. Het innovatieve flesje maakt gebruik van honderd procent recyclebaar plastic, terwijl er dertig procent minder plastic nodig is om een exemplaar te fabriceren.


Lees verder: Nieuw soort plastic fles is zeer licht en volledig oprolbaar

Het bericht Nieuw soort plastic fles is zeer licht en volledig oprolbaar verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

In Dubai bouwt men een draaiende wolkenkrabber

dubai-draaiende-wolkenkrabber

Sinds de economische crisis stond het project even in de koelkast, maar inmiddels is men in Dubai aangevangen met de bouw van het wonderlijke Dynamic Hotel van architect David Fisher. Het betreft een wolkenkrabber van tachtig verdiepingen, waarvan de verschillende onderdelen individueel kunnen ronddraaien,


Lees verder: In Dubai bouwt men een draaiende wolkenkrabber

Het bericht In Dubai bouwt men een draaiende wolkenkrabber verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Is dit de mooiste Mercedes E Cabriolet ooit?

http://www.auto55.beMercedes vindt alvast van wel. Maar de nieuwe E-zonder-dak is dan ook een Mercedes van de nieuwe generatie. Z?n stijl houdt perfect het gemiddelde tussen twee eerder al voorgestelde cabrio?s. Die van de S-Klasse, en die van de C-Klasse. Als het de mooiste E-Klasse Cabriolet ooit is, dan is het in elk geval ook één van de moeilijkst herkenbare.Ruim te personaliserenAan de leveringsmo...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Alles over de nieuwe Range Rover Velar

http://www.auto55.beNa een teaser, ruim een week geleden, lost Land Rover nu alle informatie over z?n jongste telg. Dat is de Range Rover Velar. Een model dat zich mag nestelen tussen de Evoque en de Range Rover Sport. Daar gaapte immers nog een kloof van zo?n ? 15.000. Voldoende om een nieuw model in te passen. 4,80 meter lang meet de nieuweling, tegen 4,37 meter voor de Evoque en 4,85 meter voor de '...

Lees meer lees meer...

woensdag 1 maart 2017

Nieuws: Fraudeert Ferrari met kilometertellers?

http://www.auto55.beDat een Ferrari voor heel wat mensen tot de verbeelding behoort, hoeft geen betoog. Dat rechtvaardigt in niet geringe mate de wil van hun klanten om er heel wat centen aan te spenderen. Maar, zo lijkt het wel, na de aankoop maken die klanten er vervolgens nauwelijks gebruik van. Dat moeten hele horden occasie Ferrari?s met een lage kilometerstand duidelijk maken. Er is zelfs bijna g...

Lees meer lees meer...

Chloe Grace Moretz is kick-ass!

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , ,

Helaas weinig naakt van haar te vinden maar dat geeft niet, Chloe Grace Moretz weet in een simpele pose je al zover te krijgen. Ze heeft een geile uitstraling en kan wat ons betreft wat meer gaan laten zien. Ze acteert en dat doet ze lekker, een paar naaktscènes mogen er best bij komen!

(Read more...)

lees meer...

Maak een Data Selfie en zie hoeveel Facebook over je weet

data-selfie-chrome-facebook

De Data Selfie extensie voor Chrome brengt duidelijk in kaart hoeveel Facebook over jou te weten komt en welke conclusies daaraan kunnen worden verbonden. Je installeert de gratis applicatie, waarna hij jouw Facebook-gebruik op je eigen computer opslaat en analyseert. Het gegenereerde rapport zal vooral voor intensieve gebruikers wel tot schrik kunnen leiden.


Lees verder: Maak een Data Selfie en zie hoeveel Facebook over je weet

Het bericht Maak een Data Selfie en zie hoeveel Facebook over je weet verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Kleine maar fijne Japanse Rube Goldberg machines

rube-goldberg-japan

Rube Goldberg machines zijn er in alle soorten en maten, maar zo verfijnd als die van het Japanse YouTube-kanaal Ken Ken zie je ze niet vaak. Het betreft een verzameling van beelden uit een educatief televisieprogramma van de Japanse publieke omroep, dat kinderen aan het eind van iedere aflevering een nutteloze machine voorschotelt. Hieronder vind je een selectie van de enorme verzameling, waarbij je ook even moet letten op het fantastische begeleidende muziekje.


Lees verder: Kleine maar fijne Japanse Rube Goldberg machines

Het bericht Kleine maar fijne Japanse Rube Goldberg machines verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Wheel: een schitterende platenspeler van Nederlandse bodem

wheel-minion-platenspeler

Als er een Nederlands technologieproject goed loopt op Kickstarter ben ik toch altijd een beetje trots. Dat geldt zeker voor deze prachtige platenspeler van de firma Miniot uit Schagen. De Wheel is een LP-speler waarvan alle elementen aan de onderzijde zijn verwerkt, zodat hij er enorm strak uitziet en je jouw platen goed kunt bewonderen.


Lees verder: Wheel: een schitterende platenspeler van Nederlandse bodem

Het bericht Wheel: een schitterende platenspeler van Nederlandse bodem verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Raspberry Pi Zero W: een draadloze mini-computer voor 10 dollar

raspberry-pi-zero-w

Je kunt wel stellen dat de organisatie achter de Raspberry Pi, die het startsein gaf van de opmars van zeer betaalbare en eenvoudige te programmeren computertjes, de technologische ontwikkeling in een stroomversnelling heeft gebracht. De lancering van de vijf dollar kostende Pi Zero en onlangs de Pi Zero W gaan daar nog extra aan bijdragen.


Lees verder: Raspberry Pi Zero W: een draadloze mini-computer voor 10 dollar

Het bericht Raspberry Pi Zero W: een draadloze mini-computer voor 10 dollar verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

dinsdag 28 februari 2017

Nieuws: Slapen mag in de Peugeot Instinct

http://www.auto55.bePeugeot onthult op het Autosalon van Genève de Instinct Concept. Een auto die visueel in lijn ligt met eerdere concepts als de Fractal en Exalt, maar meer dan tevoren inzet op autonoom rijden. Dat lijkt hét thema te worden van de Zwitserse beurs.De shooting brake-achtige conceptcar beschikt in elk geval over vier rijmodi: twee voor actief rijden (Drive Boost of Drive Relax) en twee...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Mitsubishi Eclipse Cross: tussen ASX en Outlander

http://www.auto55.beMitsubishi heeft een nieuw model. Dat op zich is al heuglijk nieuws. Het heet Eclipse Cross en het is een nieuwe SUV. Die komt precies tussen de bestaande ASX en Outlander in. 4,4m lang. Om auto?s als de Nissan Qashqai en de Mazda CX-5 de duvel aan te doen.Rare kontStilistisch is z?n belangrijkste wapenfeit de achterzijde, met een kofferklep waarin een gedeelde achterruit huist. Aan...

Lees meer lees meer...

Nieuws: DS 7 is er vroeg bij

http://www.auto55.beCitroëns luxe-merk (of durven we zeggen ?marketingmerk?) DS heeft al twee crossovers. Maar een SUV kwam er nog niet eerder van. Tegenwoordig een probleem, maar de Fransen zetten dat recht op het Autosalon van Genève. Daar staat deze DS7 te blinken. Het duurt wel nog een jaar eer die bij de dealer staat.7 boven 5De DS7 zoekt het hogerop. Boven de DS5, waardoor je nu tegen het nieuwe...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Eindelijk: de nieuwe Alpine!

http://www.auto55.beJe kon de nieuwe Renault Alpine al reserveren. Maar je wist dan nog niet hoe het productiemodel eruit zou zien. Je moest je oordeel baseren op de looks van de concept car. Laat staan dat je ermee gereden had. Maar nu kan je op z?n minst al eens kijken naar de nieuwe Alpine. De eerste foto?s zijn er eindelijk.Alpine A110Er werd nog gefluisterd dat hij A120 zou heten, maar Renault koo...

Lees meer lees meer...

Nieuws: ?Australiër wordt auto wassend miljonair

http://www.auto55.beTijdens het wassen van zijn auto heeft een Australische grootvader een vergeten lottobiljet gevonden - en is miljonair geworden. De man uit de stad Newcastle, die anoniem wenst te blijven, vond het één jaar oude, verfrommelde biljet in een plastic zak die nog in de auto lag. Toen hij op het internet nakeek of hij toevallig iets gewonnen had, ontdekte de opa dat h...

Lees meer lees meer...

Handle: de robot die metershoog springt

handle-boston-dynamics

De eerder op een aandeelhoudersvergadering uitgelekte Handle robot van Boston Dynamics is nu officieel onthuld: een productvideo van de Google-dochter laat zien dat het een uitstekend idee is om een robot zich op wielen te laten voortbewegen. Vooral de mogelijkheid tot het maken van enorme sprongen maakt Handle absoluut indrukwekkend:


Lees verder: Handle: de robot die metershoog springt

Het bericht Handle: de robot die metershoog springt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Levenslang voor straatracen

http://www.auto55.beIn het proces rond illegaal straatracen in Berlijn, waarbij een niet-betrokken automobilist om het leven kwam, zijn beide verdachten veroordeeld voor moord. Zij kregen gisteren levenslang. Het is de eerste keer dat de rechtbank in Duitsland zo?n zware straf uitspreekt voor straatracen. De twee zullen minstens 15 jaar effectief naar de gevangenis moeten.Geen doodslag, maar moordHet o...

Lees meer lees meer...

Pix2pix: teken een kat, laat het algoritme zijn werk doen

pix2pix

Met de Pix2pix software van ontwikkelaar Christopher Hesse hoef je enkel wat te krabbelen, waarna het algoritme jouw tekening aanvult met behulp van afbeeldingen van vergelijkbare objecten. Vooral de tool edges2cats is leuk: je tekent een paar lijntjes, waarna je een stel zeer creepy katten krijgt voorgeschoteld. Ook de gebouwentool is leuk om uit te proberen.

Het bericht Pix2pix: teken een kat, laat het algoritme zijn werk doen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Dit is je nieuwe tafeltennisleraar

tafeltennis-robot

Als je over een jaar of tien op tafeltennisles gaat is de kans aanwezig dat je zal worden onderwezen door een afstammeling van Forpheus, de eerste tafeltennisrobotleraar ter wereld. Hij maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om het niveau van zijn tegenstanders te bepalen, op basis waarvan hij besluit wat voor ballen hij terugslaat.


Lees verder: Dit is je nieuwe tafeltennisleraar

Het bericht Dit is je nieuwe tafeltennisleraar verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Hoe hogesnelheidscamera’s Planet Earth zo goed maken

planet-earth-hogesnelheidscamera

Planet Earth van de BBC is zo’n televisieserie die je weer doet verbazen over de wondere wereld waarin wij leven. Dit is voor een deel het gevolg van de manier waarop men het natuurschoon filmt: met hogesnelheidscamera’s die tijd lijken te kunnen buigen.


Lees verder: Hoe hogesnelheidscamera’s Planet Earth zo goed maken

Het bericht Hoe hogesnelheidscamera’s Planet Earth zo goed maken verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...