zaterdag 12 november 2016

Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer

Jullie weten dat ik dol ben op handige koffers, tassen en trolleys. En dé uitvinding van 2016, voor mij, is het trolleysysteem van Bugaboo, de Bugaboo Boxer. Je kent Bugaboo natuurlijk van de kinderwagens en ...

lees meer lees meer...

Synth Bike: de combinatie van een fiets en een synthesizer

synth-bike

De prettige gestoorde geestesvader van het YouTube-kanaal Look Mom No Computer voltooide onlangs zijn Synth Bike 2.0, een klein fietsje waarop een drumcomputer, een sampler en een analoge synthesizer zijn bevestigd. Dankzij magneten op het voorwiel past het tempo van de muziek zich aan op basis van hoe hard hij fietst. In de rugzak bevindt zich opnameapparatuur, zodat de jamsessies die hij tijdens het fietsen maakt meteen worden opgenomen.


Lees verder: Synth Bike: de combinatie van een fiets en een synthesizer

Het bericht Synth Bike: de combinatie van een fiets en een synthesizer verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Een schitterend 4K-kijkje in het ISS

iss-4k

Als je beschikt over een 4K-display en bovengemiddeld geïnteresseerd bent in ruimtevaart, is de video Space Station Fisheye Fly-Through 4K een welkome aanvulling op je weekend. We zien schitterende 4K-beelden van het International Space Station, die je een beter idee geven van hoe het leven op 400 kilometer boven de aarde eruitziet. Petje af voor de astronauten die hier dag in dag uit verblijven.


Lees verder: Een schitterend 4K-kijkje in het ISS

Het bericht Een schitterend 4K-kijkje in het ISS verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Sonic Branding: de psychologie achter wereldberoemde geluiden

sonic-branding-video

In deze interessante video van Wired maken we kennis met twee experts op het gebied van sonic branding, die samen de psychologie achter een aantal wereldberoemde geluiden analyseren. Denk bijvoorbeeld aan de standaardringtone van de iPhone, het opstartgeluid van Windows en meer van dergelijke voorbeelden, die door het tweetal minitieus onder de loep worden gelegd. Erg leuk om iets vanaf te weten:


Lees verder: Sonic Branding: de psychologie achter wereldberoemde geluiden

Het bericht Sonic Branding: de psychologie achter wereldberoemde geluiden verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Duitsland wil autostrades privatiseren

http://www.auto55.beIn Duitsland zijn de snelwegen allemaal publiek bezit. Net als bij ons en in Nederland bijvoorbeeld. Maar in onder meer Frankrijk zijn de snelwegen niet zelden in private handen. De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäube wil nu dezelfde weg inslaan.En de burger betaalt Dat komt vooral de verzuchtingen van banken met een grote financiële reserve tegemoet. Die willen immers me...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Twee maal meer RS bij Audi

http://www.auto55.beMet regelmaat van de klok lanceert Audi een nieuw RS-model. De media duikt erop en het lijkt erop dat ook heel wat mensen zich tot een bestelling laten verleiden. Maar de buren quit München en Stuttgart doen het nog stukken beter. BMW M en Mercedes AMG verkopen veel meer. Tot wel drie keer zoveel als ook net-niet-rauwdouwers als de M140i en X4 M40i en SLK 43 en GLC 43 worden meegere...

Lees meer lees meer...

vrijdag 11 november 2016

Test; Kaspersky Total Security 2017

Kaspersky Lab heeft de nieuwe versies van Kaspersky Internet Security en Kaspersky Total Security gelanceerd en deze paradepaardjes onder de beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab biedt je extra mogelijkheden om bescherming op internet te beheren en ...

lees meer lees meer...

Gigantische objecten in verhouding met iets anders

quick-perspective4

A Quick Perspective is een YouTube-kanaal waarop het formaat van grote objecten wordt geduid aan de hand van een vergelijking met zaken waarvan we iets beter kunnen voorstellen hoe groot ze zijn. Zo is bijvoorbeeld ineens duidelijk hoe achterlijk hoog de Burj Khalifa is, blijkt de Death Star nog groter te zijn dan je al dacht en was de Titanic ongeveer even fors als een hedendaags vliegdekschip.


Lees verder: Gigantische objecten in verhouding met iets anders

Het bericht Gigantische objecten in verhouding met iets anders verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Eenvoudige DIY-trucs die je een betere fotograaf maken

fotografie-video

Het consistent maken van mooie foto’s is iets wat je niet in een paar dagen kunt leren, maar iets waar je jaren over kunt doen. Deze video van de YouTubers van Cooperative of Photography geeft je een aantal eenvoudige tips die je bij dit proces kunnen helpen.


Lees verder: Eenvoudige DIY-trucs die je een betere fotograaf maken

Het bericht Eenvoudige DIY-trucs die je een betere fotograaf maken verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Volkswagen Golf is de belangrijkste facelift van het jaar

http://www.auto55.beEr is geen belangrijker facelift dan deze van de Volkswagen Golf. En laat meteen wel wezen: dat is niet omwille van de ingrijpende stijlaanpassing. Verder dan subtiliteiten komen de Duitsers niet. Maar dat is het wel omdat de Golf nu eenmaal, tot spijt van wie het benijdt, nog steeds de referentie is in z?n segment. In cijfertjes is de Golf koning. En dat wil Volkswagen wél even fij...

Lees meer lees meer...

Nexo Tires: de fietsband die uberhaupt niet lek kán gaan

nexo-tires-fietsband

Ook al koop je een anti-lek band voor om je fietswiel, na verloop van tijd overkomt het je toch: je krijgt op een cruciaal moment een lekke band. Met de succesvol op Kickstarter gelanceerde Nexo Tires gaat dat je in het vervolg nooit meer gebeuren.


Lees verder: Nexo Tires: de fietsband die uberhaupt niet lek kán gaan

Het bericht Nexo Tires: de fietsband die uberhaupt niet lek kán gaan verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Mooie macrovideo zoomt ver in op alledaagse objecten

macro-video

De populaire YouTubers van Macro Room laten zien wat je kunt bereiken met dure zoomlenzen en videobewerking: voor het filmpje Everyday Objects In Macro zoomt men zeer ver in op allerlei alledaagse objecten. Vaak is nauwelijks te zien om wat voor objecten het gaat, totdat er na een paar seconden wordt uitgezoomd. Een mooi voorbeeld van macrovideografie.


Lees verder: Mooie macrovideo zoomt ver in op alledaagse objecten

Het bericht Mooie macrovideo zoomt ver in op alledaagse objecten verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

donderdag 10 november 2016

Test; Kindle Oasis e-Reader

De feestdagen komen er weer aan, en december is natuurlijk de cadeaumaand! Om je hierbij een handje te helpen, heb ik voor jullie 3 Kindle e-readers van Amazon op een rij gezet. Zelf ga ik ...

lees meer lees meer...

Vijf steden en een internetverbinding: een moderne Rube Goldberg machine

rube-goldberg-internet

Rube Goldberg machines blijvens leuke installaties, vooral omdat er steeds weer nieuwe nutteloze toepassingen worden bedacht. Neem Common Ground, een machine van het creatieve bureau New Creatures: dankzij een internetverbinding, vijf steden met installaties en een paar slimme technische trucs is het resultaat een absoluut vermakelijk filmpje.


Lees verder: Vijf steden en een internetverbinding: een moderne Rube Goldberg machine

Het bericht Vijf steden en een internetverbinding: een moderne Rube Goldberg machine verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

LipNet: de koning onder de lipleessoftware

lipnet-liplezen-voorspellen

Honderd procent accuraat liplezen is een vaardigheid die zelfs door de meest ervaren liplezer nooit gehaald wordt: blijkens onderzoek gaat het eerder om zo’n 50 tot 60 procent. LipNet, een softwaretool ontwikkeld aan de Universiteit van Oxford, haalt dit percentage omhoog tot een indrukwekkende 93 procent.


Lees verder: LipNet: de koning onder de lipleessoftware

Het bericht LipNet: de koning onder de lipleessoftware verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

HUDIFY maakt een head-up display van je smartphone

hudify-heads-up-display

Jaloers op die futuristische head-up displays die je wel eens ziet op het dashboard van luxere nieuwe auto’s? HUDIFY maakt het mogelijk dat je zelfs je Opel Kadett uit het jaar nul kan voorzien van zo’n doorzichtig schermpje, waarop info als je snelheid en de navigatie-instructies worden getoond.


Lees verder: HUDIFY maakt een head-up display van je smartphone

Het bericht HUDIFY maakt een head-up display van je smartphone verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Google’s Project Soli kan nu objecten herkennen

project-soli-herkennen

Een tijdje geleden schreven we over Project Soli, een door Google ontwikkelde radar die je in staat stelt om allerlei apparaten aan te sturen zonder het scherm aan te raken. Onderzoekers van de Schotse Universiteit van St. Andrews hebben de technologie nu ingezet om objecten te herkennen. Maak kennis met RadarCat:


Lees verder: Google’s Project Soli kan nu objecten herkennen

Het bericht Google’s Project Soli kan nu objecten herkennen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

woensdag 9 november 2016

Nieuws: De 7 nieuwe Opels voor 2017 zijn met 8

http://www.auto55.beOpel introduceert volgens jaar maar liefst 7 nieuwe modellen. Meer dan het merk ooit presteerde en in een geschiedenis die teruggaat tot 1899 wil dat wel al wat zeggen. Voldoende voor een offensief dat een eigen naam en logo verdient. Tot 2020 wil Opel 29 nieuw en vernieuwde modellen introduceren. Maar laat ons eerst eens kijken naar de zeven die er volgend jaar aankomen. Wat is dat...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Tesla Model S en Model X P100D worden nog sneller

http://www.auto55.beTesla-opperhoofd Elon Musk heeft z?n twitteraccount gebruikt om nieuws over verbeterde prestaties van de nieuwe P100D-uitvoering van zowel de Model S als de Model X bekend te maken. Hij heeft het over een ?Ludicrous Easter Egg? dat binnenkort het volledige prestatiepotentieel zal ontgrendelen.Je kan niet verwachten dat de auto?s nog een handvol tienden sneller worden, want ze horen...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Braziliaanse Renault Concepts tonen wat Dacia kan

http://www.auto55.beIn Europa houdt Renault de budgetmodellen Sandero en Duster uit het aanbod van het merk met de ruit. Wij kennen ze als Dacia?s. Maar in Brazilië hebben ze een ruit op de neus. Op het Autosalon van Sao Paolo staan vandaag twee concept cars te blinken met wat stijlaanpassingen die we binnenkort ook bij ons zullen terugzien. Nagenoeg het ganse Dacia-aanbod wordt rond deze tijd immers o...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Met deze auto's kan Donald Trump nu niet meer rijden

http://www.auto55.be

Lees meer lees meer...

Nieuws: Gedaan met gratis stroom tappen voor Tesla-klanten

http://www.auto55.beWie tot op heden een nieuwe Tesla geleverd kreeg, kon die zo vaak hij wou aan een supercharger hangen zonder dat dat ook maar één euro kostte. Een aardige incentive om erbij te krijgen, maar het bedrijf kan of wil dat niet langer dragen. Vanaf 1 januari 2017 moet je de beurs opentrekken als je wil superchargen.Betalen voor opladen autoWie voor 1 januari een auto bestelt (en die voor...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Mobi Drive is een leuke kleine Fiat die we niet krijgen

http://www.auto55.beOp het Autosalon van Sao Paulo heeft Fiat een nieuwe versie van de Mobi in het voetlicht gereden. Die heet Drive en hij komt in geen geval naar Europa.DriecilinderOnder de kap zit een 1.0l driecilinder benzinemotor die op zuivere ethanol kan rijden (wat in Brazilië erg populair is) en 77pk opwekt.De Drive is de eerste Mobi die wordt uitgerust met elektrische stuurbekrachtiging eerde...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Meer LEDs is beter volgens de nieuwe Opel Insignia Grand Sport

http://www.auto55.beOpel wil weer eens hogerop. Dat moet kunnen door Grand Sport aan de naam van de aanstormende nieuwe Insignia toe te voegen, hem groter te maken en er weer meer technologie in te proppen. Matrix LED-verlichting bijvoorbeeld. Dat zit al op de Astra en is nu doorontwikkeld.Dubbel zo veel lichtpuntjesDe nieuwe generatie IntelliLux-verlichting krijgt niet 16 (zoals op de Astra) maar 32 L...

Lees meer lees meer...

Zo gaat een ritje in de vliegensvlugge Hyperloop eruit zien

hyperloop-video

Het lijkt erop dat het echt gaat gebeuren: de ontwikkeling van de Hyperloop, een razendsnel vervoersmiddel dat je in zeer korte tijd van A naar B kan brengen. In deze video van Hyperloop One zien we hoe zo’n ritje eruit zou kunnen gaan zien, van de pickup bij jouw locatie tot de magnetische reis door een vacuümbuis. De toekomst van transport?


Lees verder: Zo gaat een ritje in de vliegensvlugge Hyperloop eruit zien

Het bericht Zo gaat een ritje in de vliegensvlugge Hyperloop eruit zien verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Er komt binnen afzienbare tijd een elektrische Vespa

vespa-elettrica

De gemiddelde scooter hoort niet op het fietspad thuis: ze zijn veel te breed en stoten vieze uitlaatgassen uit, waar mensen die wél gaan fietsen last van hebben. Aan dat laatste wordt gewerkt: er is een volledig elektrische Vespa in ontwikkeling. Over de zogeheten Vespa Elettrica is door Piaggio, de maker van de scooters, nog nauwelijks iets bekend gemaakt – een situatie waar men op de Eicma beurs later dit jaar verandering in gaat brengen. Desalniettemin is de eerste foto van de Elettrica een voorbode van wat ons te wachten staat: een stille, milieuvriendelijke Vespa.

Het bericht Er komt binnen afzienbare tijd een elektrische Vespa verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Val op tijdens het rijden met een lichtgevende motorhelm

lightmode-lichtgevende-motorhelm

Tijdens nachtelijke ritjes op je blinkende motor wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. De nieuwe versie van de hier eerder besproken LightMode helmverlichting maakt dat in orde: het betreft een set lichtgevende draden en een accu, die je motorhelm in een paar tellen een geweldig uiterlijk geven.


Lees verder: Val op tijdens het rijden met een lichtgevende motorhelm

Het bericht Val op tijdens het rijden met een lichtgevende motorhelm verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Hoe het mogelijk is om gebouwen als de Burj Khalifa te bouwen

burj-khalifa-bouwen

Voor deze video duikt YouTuber Real Engineering in de wereld van wolkenkrabbers: na een korte geschiedenisles legt hij uit hoe het in hemelsnaam mogelijk is om een gebouw van meer dan 800 meter hoog te bouwen, ondanks hoge windkrachten en andere moeilijkheden. Als je van (bouw)techniek houdt, is het bekijken van het filmpje zeker even je tijd waard.


Lees verder: Hoe het mogelijk is om gebouwen als de Burj Khalifa te bouwen

Het bericht Hoe het mogelijk is om gebouwen als de Burj Khalifa te bouwen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

dinsdag 8 november 2016

Physalis biologische essentiële oliën, voor lichaam en geest

De biologische essentiële oliën van Physalis zijn bedoeld voor lichaam en geest. En Physalis maakt gebruik van de kracht en schoonheid van de natuur. En met de complete lijn essentiële oliën en voedingssupplementen word je gezondheid ...

lees meer lees meer...

Nieuws: Niemand wil in zee met Fiat-Chrysler

http://www.auto55.beFiat-Chrysler-baas Sergio Marchionne schuwt er niet voor terug om met modellen in cruciale segmenten te goochelen als dat z?n winstverwachtingen ten goede komt. Om hun levensduur erg lang te rekken. Of om ze uit te stellen. Hij deed het al meermaals bij Fiat, Alfa Romeo en Maserati en hij doet het ook bij de Amerikaanse tak van het bedrijf.De Dodge Dart en Chrysler 200 gaan eruit. D...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Volkswagen MQB-platform moet nog 2 generaties mee

http://www.auto55.beDe afgelopen weken werd almaar duidelijker hoe het Volkswagen-concern van plan is om de miljardenkost waar het naar aanleiding van het installeren van sjoemelsoftware in miljoenen dieselwagens mee geconfronteerd wordt, te betalen.Besparen, besparen en nog meer besparenTwee cruciale autosportprogramma?s van de groep moesten er al aan geloven. Het wereld World Rally Championship bij V...

Lees meer lees meer...

Nieuws: De nieuwe Mercedes G-Klasse speelt in de sneeuw

http://www.auto55.beDe meeste modellen van Mercedes worden vervangen volgens een strak vastgelegde kalender. Maar de G-Klasse is een uitzondering. Het model is al in productie sinds 1979. Het is al die tijd wel gemoderniseerd, maar nooit op een fundamenteel vlak aangepakt. Dat zal nu toch moeten gebeuren. Ergens in 2017 met de G echt met pensioen.Gekend uiterlijkMercedes werkt wel aan een compleet nieu...

Lees meer lees meer...

Nederlandse startup ontwikkelt een inktloze printer

printer-zonder-inkt

Het is een belangrijk euvel van printers zoals we die kennen: de inktcartridge. Peperduur, slecht voor het milieu en bovendien veel te snel leeg. De Nederlandse startup Tonaco, voortkomend uit een afstudeeronderzoek aan de TU Delft, bedacht daarom de Inkless printer.


Lees verder: Nederlandse startup ontwikkelt een inktloze printer

Het bericht Nederlandse startup ontwikkelt een inktloze printer verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Een kleine versie van de plasticsoep weerspiegelt jouw verslaving

plastic-spiegel

Als er één probleem is dat de mens aan het hart zou moeten gaan, is het wel de zich almaar uitdijende plasticsoep in de zeeën en oceanen. Met Plastic Reflectic drukt de Nederlandse art-director en kunstenaar Thijs Biersteker dat mooi uit: het betreft een bak water die jouw weerspiegeling met drijvende plastic objecten weergeeft.


Lees verder: Een kleine versie van de plasticsoep weerspiegelt jouw verslaving

Het bericht Een kleine versie van de plasticsoep weerspiegelt jouw verslaving verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

maandag 7 november 2016

Test; Logitech Silent Mouse

Logitech heeft 2 nieuwe muizen ontwikkeld, en het bijzondere is dat je bij deze muizen geen 'irritant' geklik meer hoort. De Logitech Silent Mouse M330 Silent Plus en de M220 Silent (in de kleuren zwart, ...

lees meer lees meer...

Holland Roden, mooie redhead

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , , ,

Ze is de mooiste redhead op tv, met volle lippen, een bangin body en ze kan nog acteren ook. Niet alleen voor de serie waarin ze speelt maar ook voor de fotocamera. Holland Roden mag wat ons betreft verder doorbreken, vooral om ons een plezier te doen. Een echte fox die meid!

(Read more...)

lees meer...

De controversiële zonnetorens in Zuid-Spanje

zonnetorens-spanje

De ervaring leert dat als YouTuber Tom Scott ergens over praat, het altijd interessant is om even te luisteren. Zo ging hij vorige maand op bezoek bij de bijzondere zonnekrachtcentrales in Zuid-Spanje, die met spiegels zonlicht weerkaatsen op grote torens vol met gesmolten zout, om zo energie op te wekken en tegelijkertijd op te slaan. Maar helaas is dat idee niet zo zonnig als het lijkt, zo legt Tom ons uit.


Lees verder: De controversiële zonnetorens in Zuid-Spanje

Het bericht De controversiële zonnetorens in Zuid-Spanje verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Quadsaw: een handig hulpmiddel dat je vierkante gaten laat boren

quadsaw-vierkant-boren

Als je vaak klust is de Quadsaw een apparaat dat erg goed van pas zou kunnen komen: het betreft een opzetstuk voor je boor waarmee het mogelijk wordt om vierkante en rechthoekige gaten te boren. Je klikt ‘m op je boor, kiest de juiste plek, boort een gat en plaatst (bijvoorbeeld) een stopcontact. De video laat zien hoeveel tijd dat bespaart ten opzichte van traditionele methodes. De Quadsaw is te reserveren voor de ietwat forse prijs van 199 Britse ponden.


Lees verder: Quadsaw: een handig hulpmiddel dat je vierkante gaten laat boren

Het bericht Quadsaw: een handig hulpmiddel dat je vierkante gaten laat boren verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...