zaterdag 22 oktober 2016

Test; Dyson V8 oplaadbare steelstofzuiger

Zoals beloofd zou ik nog terugkomen met een artikel over de nieuwste Dyson V8 oplaadbare steelstofzuiger. Inmiddels heb ik deze een paar weken in gebruik en goed kunnen vergelijken met haar oudere 'zusje' de V6. De ...

lees meer lees meer...

SBrick verbindt je smartphone met je LEGO-creaties

sbrick-plus

Het is alweer twee jaar geleden dat we hier melding maakten van de Sbrick, een LEGO-accessoire die je jouw creaties met je smartphone laat besturen. Inmiddels heeft men een nieuwe, verbeterde versie gelanceerd: de Sbrick Plus, waaraan je allerlei sensoren en motortjes kunt verbinden.


Lees verder: SBrick verbindt je smartphone met je LEGO-creaties

Het bericht SBrick verbindt je smartphone met je LEGO-creaties verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

AccessURL: de handigste manier om je Netflix-account te delen

accessurl

Iedereen die wel eens de inloggegevens van zijn of haar Netflix-account heeft gedeeld weet het: stiekem maakt men gewoon gebruik van jouw abonnement tot je het wachtwoord hebt veranderd. Met AccessURL is dat een stuk makkelijker: het betreft een gratis plugin voor Chrome die een link creëert met een daaraan gekoppelde gebruikstijd. Kies bijvoorbeeld een tijdsduur van een dag en deel de link, waarna de ontvanger eventjes gebruik kan maken van je account.

Het bericht AccessURL: de handigste manier om je Netflix-account te delen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Skunklock: een fietsslot dat stinkt

skunklock

Met het juiste gereedschap is iedere fiets eenvoudig te stelen: dagelijks worden er in Nederland honderden fietsen gejat. De makers van het Skunklock proberen hier iets aan te doen: dankzij een capsule die openbarst als een dief het slot probeert door te snijden, wordt diegene weggejaagd met een verschrikkelijke stank.


Lees verder: Skunklock: een fietsslot dat stinkt

Het bericht Skunklock: een fietsslot dat stinkt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

vrijdag 21 oktober 2016

Parrot lanceert de Parrot Pot

Ben jij, net als ik, veel van huis of vergeet je je planten gewoon? Dan is de Parrot Pot de oplossing Want de Parrot Pot (in de kleuren leigrijs, porseleinwit en baksteen is een slimme ...

lees meer lees meer...

Nieuwe uitvinding: laserprinten met kleur op metaal

metaal-laser-kleur-printen

Het is inmiddels alweer een aantal decennia geleden dat de laser werd uitgevonden, maar toch blijven we er nieuwe toepassingen voor verzinnen. Neem bijvoorbeeld het Finse Cajo Technologies, dat een methode heeft gevonden om razendsnel kleur op metaal weer te laten geven, zonder daar pigment of andere toevoegingen voor nodig te hebben.


Lees verder: Nieuwe uitvinding: laserprinten met kleur op metaal

Het bericht Nieuwe uitvinding: laserprinten met kleur op metaal verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Tesla’s kunnen nu echt helemaal autonoom autorijden

tesla-autonoom-autorijden

Als je nog niet overtuigd was van het feit dat auto’s zich in de nabije toekomst zelf gaan besturen, hoef je enkel deze video van Tesla te kijken. We zien een Model X die volledig autonoom een ritje maakt, van het wegrijden uit een garage, het rondrijden over kleinere straten tot een stukje snelweg. De menselijke “bestuurder” hoeft echt helemaal niets meer te doen:


Lees verder: Tesla’s kunnen nu echt helemaal autonoom autorijden

Het bericht Tesla’s kunnen nu echt helemaal autonoom autorijden verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nederlandse kunstenaar laat enorme robot zijn bewegingen nadoen

android-humanoid-robot

Petje af voor de Nederlandse kunstenaar Freerk Wieringa: zijn Androïde/Humanoïde is de combinatie van een enorme robot en een high-tech exoskelet, dat de bewegingen van Frank doorstuurt naar de de robot. Het is best wel speciaal om te zien dat de lichaamsbewegingen de robot direct iets heel menselijks geven. Android/Humanoid is de komende tijd te bewonderen op de Dutch Design Week in Eindhoven.


Lees verder: Nederlandse kunstenaar laat enorme robot zijn bewegingen nadoen

Het bericht Nederlandse kunstenaar laat enorme robot zijn bewegingen nadoen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nintendo Switch: thuis én onderweg gamen

nintendo-switch

Na de tegenvallende verkopen van de Wii U heeft Nintendo besloten het over een andere boeg te gooien, zo laat men zien met de lancering van de Nintendo Switch. Het betreft een interessante hybride console en mobiele spelcomputer, die je zowel thuis als onderweg kunt gebruiken.


Lees verder: Nintendo Switch: thuis én onderweg gamen

Het bericht Nintendo Switch: thuis én onderweg gamen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

donderdag 20 oktober 2016

Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires

Kruidvat heeft vanaf nu een vast assortiment accessoires voor je smartphone of tablet zoals trendy hoesjes en cases, ultradun gehard glas bescherming voor je scherm, opladers en officieel geliceerde laadkabels, powerbanks, koptelefoons, micro SD kaartjes, ...

lees meer lees meer...

Macrotimelapse beelden van sigaretten

sigaretten-macro

Om mensen bewust te maken van het feit dat roken anno 2016 echt niet meer kan, maakte de populaire YouTuber Macro Room deze macrotimelapse waarin sigaretten in de hens worden gestoken. Buiten het feit dat dit een uitstekende boodschap is, levert het ook gewoon hele mooie beelden op.


Lees verder: Macrotimelapse beelden van sigaretten

Het bericht Macrotimelapse beelden van sigaretten verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Reserveer nu een gloednieuwe DeLorean

de-lorean

Het legendarische automerk DMC, bij jong en oud geliefd dankzij de Back to the Future films, is terug van weggeweest. Dankzij een Amerikaanse wetswijziging heeft het merk groen licht gekregen om de welbekende DeLorean opnieuw in productie te nemen. Het bedrijf gaat de komende vijf jaar maandelijks minstens één auto produceren, volgens de oorspronkelijke designs en met een aantal originele onderdelen.


Lees verder: Reserveer nu een gloednieuwe DeLorean

Het bericht Reserveer nu een gloednieuwe DeLorean verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Autoshade: de zonnebril die vanzelf tevoorschijn komt

autoshade-zonnebril

De jonge techknutselaar Yousif Ashoor houdt er niet van om felle zonnestralen in zijn ogen te krijgen, dus besloot hij zelf maar een oplossing te bouwen. Zijn futuristische Autoshade Sunglasses gebruiken een UV-sensor om de hoeveelheid licht te detecteren, zodat er automatisch twee lenzen op de juiste plek terecht kunnen komen. Heel nerdy, heel vet:


Lees verder: Autoshade: de zonnebril die vanzelf tevoorschijn komt

Het bericht Autoshade: de zonnebril die vanzelf tevoorschijn komt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Selena Gomez gaat nog steeds sterk!

Categories: Bekende Buitenlanders Naakt

Tags: , , , , , , , ,

Ze is zeker niet meer het kindsterretje dat we zagen opgroeien op Disney Channel. Ze is echt een vrouw geworden, en een heerlijke sexy vrouw ook! Ze laat al haar kanten zien en ze zeggen zelfs dat ze zwanger is van meneer Bieber, maar who knows. Wij zien haar graag op deze spannende manier op […]

(Read more...)

lees meer...

Lucid Dreamer maakt jou de baas over je dromen

lucid-dreamer

Wist je al dat je jezelf kunt trainen om tijdens het dromen ‘wakker’ te worden, om op die manier volledige controle over je dromen te krijgen? Het fenomeen van lucide dromen spreekt voor velen al jaren tot de verbeelding, maar dankzij het onderzoek van twee Nederlandse neurowetenschappers kan binnenkort iedereen zich de baas over z’n eigen dromen noemen.


Lees verder: Lucid Dreamer maakt jou de baas over je dromen

Het bericht Lucid Dreamer maakt jou de baas over je dromen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires

Kruidvat heeft vanaf nu een vast assortiment accessoires voor je smartphone of tablet zoals trendy hoesjes en cases, ultradun gehard glas bescherming voor je scherm, opladers en officieel geliceerde laadkabels, powerbanks, koptelefoons, micro SD kaartjes, ...

lees meer lees meer...

woensdag 19 oktober 2016

Estée Lauder Brow Multi-Tasker

Estée Lauder introduceert de nieuwe, innovatieve Brow Multi-Tasker: een 3-in-1 product voor prachtig verzorgde en gedefinieerde wenkbrauwen in een oogwenk. Het potlood, poeder en spiraalborsteltje vormen samen de ultieme combinatie om je wenkbrauwen vorm te ...

lees meer lees meer...

VW Short Bus: een minuscuul Volkswagen busje

klein-volkswagen-busje

Hij is al wat ouder, maar gezien onze voorliefde voor de Volkswagen Bus deel ik ‘m graag met de wereld: de VW Short Bus. Het betreft een fors uitgeklede versie van het beroemde hippiebusje, in een minuscule uitvoering die ‘m nog schattiger maakt dan het origineel. Slapen zou ik er alleen niet in proberen.


Lees verder: VW Short Bus: een minuscuul Volkswagen busje

Het bericht VW Short Bus: een minuscuul Volkswagen busje verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Square Off: een schaakcomputer die zelf de stukken verplaatst

square-off-schaakcomputer

Hoewel er op alle platforms genoeg schaakcomputers, schaaksimulators en andere schaakgames beschikbaar zijn, gaat er toch niets boven een traditioneel schaakbord. Square Off combineert het beste van twee werelden: je hebt altijd een tegenstander om mee te spelen, maar doet dat wel op een echt bord.


Lees verder: Square Off: een schaakcomputer die zelf de stukken verplaatst

Het bericht Square Off: een schaakcomputer die zelf de stukken verplaatst verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Je kunt nu op Kickstarter een holografisch display bestellen

holovect-holografisch-display

Hoewel de techniek op het gebied van hologrammen nog maar in de kinderschoenen staat, is het volgens velen heel reëel dat we binnen een paar jaar allemaal over een holografisch display beschikken. De Amerikaanse uitvinder Jaime Ruiz-Avila laat met de Holovect een prima begin zien.


Lees verder: Je kunt nu op Kickstarter een holografisch display bestellen

Het bericht Je kunt nu op Kickstarter een holografisch display bestellen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nederlandse uitvinding laat één persoon een volledige oplegger verplaatsen

oplegger-machin

De inventieve V-Move Trailer Mover XXL van het Nederlandse Verhagen Leiden maakt het leven van transporteurs een stuk eenvoudiger: in plaats van telkens een trekker te moeten aansluiten om een oplegger te verplaatsen, kan één persoon voortaan met gemak een oplegger van twintig ton op een andere plek zetten. Een sterk staaltje Hollands vernuft:


Lees verder: Nederlandse uitvinding laat één persoon een volledige oplegger verplaatsen

Het bericht Nederlandse uitvinding laat één persoon een volledige oplegger verplaatsen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

dinsdag 18 oktober 2016

Guzzle Buddy: zuipen in stijl

guzzle-buddy

De Guzzle Buddy, die wordt verkocht onder de slogan “pouring is boring”, is ideaal voor een modern bacchanaal: je schroeft ‘m op je favoriete fles wijn (of wodka, wat je wilt) en zet het op een “beschaafde manier” op een drinken. Nog een voordeel: wedden dat niemand je meer om een glaasje zal lastigvallen? Bestel een exemplaar via de webshop van Fancy voor een bedrag van 27 euro.


Lees verder: Guzzle Buddy: zuipen in stijl

Het bericht Guzzle Buddy: zuipen in stijl verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Honda’s elektrische bestelbusje komt uit een 3D-printer

honda-elektrische-auto-3d-printer-2

Waarom auto’s bouwen met behulp van 3D-printtechnologie een uitstekend idee is? Omdat er geen miljarden hoeven te worden geïnvesteerd om een geheel nieuwe productielijn op te zetten en omdat een model zeer snel en goedkoop kan worden aangepast. Ook prettig: als je wat schade maakt kun je aan je buurman vragen of hij bijvoorbeeld een nieuwe bumper voor je kan printen. Honda heeft dit begrepen en neemt een voorsprong op de andere automerken.


Lees verder: Honda’s elektrische bestelbusje komt uit een 3D-printer

Het bericht Honda’s elektrische bestelbusje komt uit een 3D-printer verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Met de Cat Mod bouw je eigenhandig een kattenparadijs

catmod-kattenparadijs

De Cat Mod bestaat uit vier bouwpakketten: Lounge, Climb, Lift en Play, die je zelf in elkaar zet en aan je muur monteert. Tel daar een hele reeks accessoires en verbindingsstukken bij op, en je kunt eigenhandig je eigen kattenparadijs in elkaar zetten. Want zeg nou zelf: voor je minitijger is een eenvoudige krabpaal natuurlijk niet goed genoeg.


Lees verder: Met de Cat Mod bouw je eigenhandig een kattenparadijs

Het bericht Met de Cat Mod bouw je eigenhandig een kattenparadijs verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Zo maak je zelf een spirograaf van LEGO

lego-spirograaf

De populaire YouTuber JK Brickworks heeft de droombaan van menig kind: de hele dag met LEGO spelen en video’s maken over zijn creaties. Een van zijn recente projecten is noemenswaardig: een automatische spirograaf gemaakt van LEGO. Als je zelf graag ook dergelijke geometrische tekeningen wilt maken, bekijk dan even de video en lees de instructies die gratis door JK Brickworks beschikbaar zijn gesteld.


Lees verder: Zo maak je zelf een spirograaf van LEGO

Het bericht Zo maak je zelf een spirograaf van LEGO verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

No7 introduceert Match Made Lipstick Service

No7 introduceert Match Made Lipstick Service want het dragen van de juiste kleur lipstick is belangrijk om je goed te voelen. Er is namelijk een directe link tussen kleuren en emoties. Wanneer je een kleur op je lippen ...

lees meer lees meer...

maandag 17 oktober 2016

Verlamde Amerikaan kan weer voelen dankzij hersenimplantaat en nephand

prothese-hersenimplantaat

De technologie op het gebied van de gezondheidszorg ontwikkelt zich razendsnel, zo valt hier regelmatig te lezen. Vooral op het gebied van protheses zijn er altijd interessante ontwikkelingen. De 28-jarige Nathan Copeland, die meedoet aan een project van Amerikaanse wetenschappers, ondervindt dat aan de lijve.


Lees verder: Verlamde Amerikaan kan weer voelen dankzij hersenimplantaat en nephand

Het bericht Verlamde Amerikaan kan weer voelen dankzij hersenimplantaat en nephand verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Wow: een drone met een lamp van 1000 Watt

drone-zaklamp

Na het bouwen van zijn megasterke zaklamp leek het de populaire YouTuber rctestdrive tijd voor een nieuw project: een Freefly Alta drone met daaraan verbonden een lamp met een sterkte van een forse 1000 Watt. De beelden die hij op deze manier ‘s nachts kan maken zijn absoluut de moeite van het bekijken waard, zo bewijst de video.


Lees verder: Wow: een drone met een lamp van 1000 Watt

Het bericht Wow: een drone met een lamp van 1000 Watt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Wereldkampioen snooker genekt door virtuele tafel

virtual-reality-snooker

Na een flink aantal uur in de virtuele realiteit te hebben doorgebracht kan ik melden: VR gaat heel erg groot worden. Of ook vijfvoudig wereldkampioen snooker Ronnie O’Sullivan vaak een VR-bril gaat opzetten valt echter te betwijfelen: hij probeerde onlangs voor het eerst een HTC Vive uit, met behoorlijk desastreuze gevolgen.


Lees verder: Wereldkampioen snooker genekt door virtuele tafel

Het bericht Wereldkampioen snooker genekt door virtuele tafel verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Deze Chewbacca-pantoffels maken Wookie-geluiden

star-wars-pantoffels

Als fan van Star Wars heb je de komende jaren geluk en pech: er komen nieuwe films aan en Star Wars is meer aanwezig dan ooit, maar het betekent ook dat je jezelf helemaal blauw betaalt aan merchandise. Neem bijvoorbeeld deze Chewbacca-pantoffels van ThinkGeek: met iedere stap die je zet maken ze Wookie-geluiden – dit moet je als fan gewoon hebben. Gelukkig valt de prijs van 29,95 dollar mee.


Lees verder: Deze Chewbacca-pantoffels maken Wookie-geluiden

Het bericht Deze Chewbacca-pantoffels maken Wookie-geluiden verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

zondag 16 oktober 2016

Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB

Testman heeft een tijdje terug al geschreven over een helm voor op de fiets in de stad van Nutcase.rEn ja officieel is het ook een helm uit in de serie Metroride, ofwel voor in de stad. Maar ...

lees meer lees meer...

Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood

Libratone heeft een rode variant van veelzijdige GO ONE CLICK en STYLE Bluetooth-speakers gelanceerd en de nieuwe kleur heeft Cerise Red en is een aanvulling op de reeds bestaande 3 kleuren.rrrrIn juni jl. zijn de ...

lees meer lees meer...

Kobi: een autonome grasmaaier die ook bladeren en sneeuw opruimt

kobi-robot

Als je beschikt over een grote tuin maar eigenlijk geen zin hebt om ermee bezig te zijn, lijkt de Kobi me een uitstekende aanschaf: de autonome robot helpt je een handje in ieder seizoen. Zo zorgt hij er geheel automatisch voor dat je gazon er netjes bijstaat en dat de herfstbladeren worden opgeruimd.


Lees verder: Kobi: een autonome grasmaaier die ook bladeren en sneeuw opruimt

Het bericht Kobi: een autonome grasmaaier die ook bladeren en sneeuw opruimt verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Deze vernuftige tas geeft je gele LEGO-handen

lego-tasje

Studenten Junho Lee en Hyun Chul Choi van de School of Visual Arts in New York kunnen bij het behalen van hun diploma waarschijnlijk direct bij LEGO aan de slag. Hun creatie, een tasje dat het doet lijken alsof je de kenmerkende gele handen van LEGO-poppetjes hebt, lijkt me een uitmuntende manier om winkels te promoten. Ik denk dat Junho en Hyun dus snel een belletje kunnen verwachten.


Lees verder: Deze vernuftige tas geeft je gele LEGO-handen

Het bericht Deze vernuftige tas geeft je gele LEGO-handen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...