zaterdag 2 januari 2016

Test; Nest Thermostat 3e generatie & Nest Protect 2e generatie

Vorige maand ben ik aanwezig geweest bij de lancering van het nieuwste model Nest, de Nest Thermostat 3e generatie. En toen mij gevraagd werd of ik dit model en de nieuwe Nest Protect wilde testen, ...

lees meer lees meer...

Roadster Scoot: de speelgoedauto die je eigenlijk zelf wilt berijden

roadster-scoot-kinderauto

Bij de webshop van Restoration Hardware verkoopt men allerlei mooie spullen, maar deze Roadster Scoot spant wat mij betreft wel de kroon. De prachtig afgewerkte speelgoedauto is enkel geschikt voor kinderen tussen de twee en vier jaar, dus je zult er helaas niet zelf op kunnen rijden.


Lees verder: Roadster Scoot: de speelgoedauto die je eigenlijk zelf wilt berijden

Het bericht Roadster Scoot: de speelgoedauto die je eigenlijk zelf wilt berijden verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: 5 briljant gekozen Breaking Bad auto's

http://www.auto55.be

Lees meer lees meer...

Nieuws: 5 auto's die sneller zijn dan je denkt

http://www.auto55.be

Lees meer lees meer...

Pet Bed: een bed met een extra slaapplek voor je huisdier

bed-huisdier-bed

Hoewel sommige mensen het prima vinden als hun huisdier in hun eigen bed slaapt, vind ik dat een behoorlijk smerige gewoonte. Daarom is het Pet Bed van het Braziliaanse Colchão Inteligente Postural een uitstekend idee: door het frame te voorzien van een extra mini-bedje is je huisdier ‘s nachts heel dichtbij je, terwijl hij niet met zijn anus je kussen aanraakt. Vooralsnog is het Pet Bed alleen beschikbaar in Brazilië, maar gezien de wereldwijde aandacht ervoor zal ‘ie ook snel in Europa beschikbaar zijn.


Lees verder: Pet Bed: een bed met een extra slaapplek voor je huisdier

Het bericht Pet Bed: een bed met een extra slaapplek voor je huisdier verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Zo bouw je zelf een magische spiegel

magic-mirror-diy2

De sympathieke techknutselaar Dylan J. Pierce is zo vriendelijk geweest om zijn bouwplannen voor de MirrorMirror, een magische spiegel waarin een display-laag is verwerkt, op het wereldwijde web te delen. Met een oude monitor, een Raspberry Pi, een dubbelzijdige spiegel en Dylan’s code is het niet eens een heel ingewikkeld project.


Lees verder: Zo bouw je zelf een magische spiegel

Het bericht Zo bouw je zelf een magische spiegel verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

F the Internet

f-the-internet

In dit geinige filmpje van comédienne Elizabeth Mcdonough legt ze in de stijl van de seksistische computervideo’s uit de jaren ’80 uit waarom ze stopt met het gebruiken van het internet. De gortdroge manier waarop Elizabeth het wereldwijde web afkraakt is absoluut de moeite van het bekijken waard:


Lees verder: F the Internet

Het bericht F the Internet verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Dit is de hevigste Pagani Huayra ooit

http://www.auto55.beDit jaar komt Pagani met de langverwachte extremere editie van de Huayra. En dat is ook in z?n al lang uitverkochte gewone vorm toch niet echt een katje om zonder handschoenen aan te pakken. Wellicht heet die Huayra S, maar helemaal zeker is dat niet. Wat de naam ook weze, hij komt duidelijk met een grote koffervleugel en een achterdiffuser die aan de groeihormonen heeft gezeten.Ook...

Lees meer lees meer...

vrijdag 1 januari 2016

Groen winkelen? Dat kan online bij Green Jump

Heb je ook weer goede voornemens gemaakt voor 2016? En is 1 daarvan dat jij (en je gezin) dit jaar duurzamer gaan leven én wonen? Dit kan heel eenvoudig bij de online winkel van Green ...

lees meer lees meer...

Nieuws: Zo ziet de nieuwe Mercedes E-Klasse er heel smakelijk uit

http://www.auto55.beOp het Autosalon van Detroit (NAIAS 2016) stelt Mercedes de nieuwe generatie van de E-Klasse voor. Voor het grote publiek opent de beurs de poorten op 11 januari. Hoog tijd dus om een beetje de tamtam over het model op gang te krijgen. En dat doen de Duitsers met deze schets.De mooiste kantDe E-Klasse, waarvan je hier al het interieur kan bekijken, ziet er op de schets erg laag en c...

Lees meer lees meer...

Hoe Google met Loon vier miljard mensen van een internetverbinding wil voorzien

google-project-loon

In dit interessante filmpje gaan YouTubers Nat & Lo op bezoek bij het team van Project Loon, bij onze vaste lezers al bekend van een eerdere video. Men is van plan om met uit de kluiten gewassen ballonnen afgelegen plaatsen op de wereld van internet te voorzien, zodat er verandering kan komen in het feit dat er nu vier miljard mensen geen internetverbinding hebben.


Lees verder: Hoe Google met Loon vier miljard mensen van een internetverbinding wil voorzien

Het bericht Hoe Google met Loon vier miljard mensen van een internetverbinding wil voorzien verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Geen grap: de Babypod is een vaginale speaker

babypod-vaginale-speaker

Je zou bij het lezen van dit bericht bijna denken dat het de eerste dag van april is, maar het is toch echt gewoon 1 januari. De Babypod van de Spaanse firma Music in Baby is een vaginale speaker, die net als een tampon kan worden ingebracht.


Lees verder: Geen grap: de Babypod is een vaginale speaker

Het bericht Geen grap: de Babypod is een vaginale speaker verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Z Wind Ups: modern opwindspeelgoed

z-wind-ups-opwindspeelgoed

Hoewel sommigen van ons in hun jeugd nog wel met opwindspeelgoed hebben gespeeld, zullen kids van tegenwoordig daar waarschijnlijk niet meer zo snel warm voor lopen. Met de populaire Z Wind Ups brengt het gelijknamige Amerikaanse bedrijf daar verandering in: het betreffen een flink aantal vernuftige opwindspeeltjes die zich op uiteenlopende manieren voortbewegen. Na het zien van de aanstekelijke video wil je er meteen een uitproberen:


Lees verder: Z Wind Ups: modern opwindspeelgoed

Het bericht Z Wind Ups: modern opwindspeelgoed verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Zou jij een uitgeklede Mercedes SLC zien zitten?

http://www.auto55.beSportauto?s zien er doorgaans al vanaf de fabriek behoorlijk opgetuigd uit. Geen stalen velgjes of zwarte bumpers daar, maar steevast lichtmetaal en glanzend lakwerk. Maar internet lijkt de jongste tijd collectief te hunkeren naar sportieve modellen met een lager prijskaartje en zonder al die poespas. Photoshopmeister X-Tomi deed eerder al eens 15 sportwagens zonder al die extra?s e...

Lees meer lees meer...

donderdag 31 december 2015

Nieuws: Deze auto's zijn er in 2016 niet meer bij

http://www.auto55.be

Lees meer lees meer...

Dankzij 3D-printers kunnen verminkte honden weer lopen

derby-hond-3d-printer

Eind vorig jaar brachten we het vrolijke nieuws over Derby, een hondje dat dankzij met een 3D-printer gebouwde protheses weer kon rennen. Inmiddels heeft het beestje twee nieuwe, verbeterde exemplaren ontvangen, die zelfs voorzien zijn van een soort knie. Derby is er maar wat blij mee, zo bewijst de video. Wat is de 3D-printer toch een geweldige uitvinding.


Lees verder: Dankzij 3D-printers kunnen verminkte honden weer lopen

Het bericht Dankzij 3D-printers kunnen verminkte honden weer lopen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Shadowplay: een klok die je moet aanwijzen om de tijd te zien

shadowplay-klok

De knappe designkoppen van studio Breaded Escalope ontwikkelden met de Shadowplay een prachtige klok die enige menselijke interactie vergt om de tijd af te lezen. Zodra je met je vinger het midden van het uurwerk aanraakt gaan alle LEDs uit, behalve de lampjes die middels de schaduw van je hand de tijd aangeven. Een mooi designobject, wat mij betreft:


Lees verder: Shadowplay: een klok die je moet aanwijzen om de tijd te zien

Het bericht Shadowplay: een klok die je moet aanwijzen om de tijd te zien verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

De Nederlandse Boncho is de ideale poncho voor op de fiets

boncho-fiets-poncho

De Nederlandse productontwerpers van VanMoof hebben succes op Kickstarter met de Boncho, een poncho waar menig fietsliefhebber heel blij van zal worden. De handzaam verpakte Boncho is op eenvoudige wijze uit te klappen en strekt zich uit over je stuur, zodat je voortaan kurkdroog op je bestemming aan kunt komen. Slim bedacht! Je reserveert een exemplaar voor 55 euro.


Lees verder: De Nederlandse Boncho is de ideale poncho voor op de fiets

Het bericht De Nederlandse Boncho is de ideale poncho voor op de fiets verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

De effecten van gewichtsloosheid op het menselijke lichaam

menselijk-lichaam-in-gewichtsloosheid

Heb je altijd al wat langer willen zijn dan je huidige lengte? Volgens voormalig astronaut Leland Melvin is een tijdje in de ruimte verblijven de eenvoudigste manier om er wat extra centimeters bij te krijgen. Tijdens zijn 565 uur in een ruimteschip groeide hij dankzij een gebrek aan zwaartekracht namelijk wel tweeënhalve centimeter. In de video hieronder vertelt hij meer over de eigenaardige effecten van gewichtsloosheid op het menselijk lichaam.


Lees verder: De effecten van gewichtsloosheid op het menselijke lichaam

Het bericht De effecten van gewichtsloosheid op het menselijke lichaam verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuws: Ford patenteert... euh... Dit.

http://www.auto55.beAutoconstructeurs patenteren net als een hele hoop andere bedrijven wel eens vaker iets dat ze helemaal niet zinnens zijn te gebruiken. Als was het maar om te verhinderen dat iemand anders er ooit wat mee zou doen. Zo wordt wel eens gefluisterd dat de beste alternatieven voor fossiele brandstof in de kluizen van de brandstoffabrikanten liggen. Ford heeft ook zo?n kluis. Daar gaat oo...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Begin 2016 goed met een Lancia Stratos

http://www.auto55.beVan de Lancia Stratos zijn heel exact 492 stuks gebouwd. Dat er eentje te koop wordt aangeboden is dus best bijzonder. Deze heeft slechts 43.000km op de teller en wordt net als de 491 andere exemplaren aangedreven door een zescilinder die van de Dino werd geleend. De Ferrari die toen nog geen Ferrari mocht heten, maar inmiddels wel in de armen van het bedrijf is gesloten. 192pk en e...

Lees meer lees meer...

woensdag 30 december 2015

DECIEM lanceert 4 nieuwe beautymerken

Na de introductie, in Nederland, van de Canadese merken FOUNTAIN en Hand Chemistry lanceert DECIEM nu 4 nieuwe merken voor je huid en haar; de Hylamide collectie, NIOD, Grow Gorgeous en HIF.rrrrHylamide Skincare introduceert ?s ...

lees meer lees meer...

We maken een puinhoop van de ruimte

ruimte-puinhoop-video

In deze interessante video van Dr. Stuart Grey, verbonden aan het University College in Londen, zien we wederom dat de mensheid er een handje van heeft om overal een puinhoop achter te laten. Het filmpje visualiseert de periode tussen 1957 en 2015, waarin er bijna 20.000 stukjes ruimterommel zijn verspreid. Tijd voor nieuw beleid?


Lees verder: We maken een puinhoop van de ruimte

Het bericht We maken een puinhoop van de ruimte verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Geweldig: een analoge zonnewijzer die de tijd digitaal aangeeft

zonnewijzer-analoog-digitaal

De creatieve Franse doe-het-zelver Mojoptix heeft met wat wetenschap en een 3D-printer een van de oudste manieren om tijd af te lezen naar de 21e eeuw gebracht. Zijn zonnewijzer bestaat uit een speciaal gevormde halve cilinder waarin gaatjes op verschillende intervallen de stralen van de zon doorlaten.


Lees verder: Geweldig: een analoge zonnewijzer die de tijd digitaal aangeeft

Het bericht Geweldig: een analoge zonnewijzer die de tijd digitaal aangeeft verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Zie ook! bekend en naakt

Categories: Bekende Belgen Naakt, Bekende Nederlanders Naakt

Wil je meer geile dames Klik dan een van de hete dames hier onder!

(Read more...)

lees meer...

Nieuws: Kan een 30 ton-truck over een 6 ton-brug?

http://www.auto55.beDe 23-jarige Mary Lambright dacht ?dat moet lukken? toen ze in Orange County een historische brug wou nemen… met haar 30-tonner. Net voor de brug staat een bord met de gewichtsbeperking van 6 ton en om het helemaal duidelijk te maken staat er ook nog eens een verbodsbord voor vrachtwagens. Maar ze zag het niet zitten om achteruit te rijden en daarom waagde ze het erop. De his...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Mercedes wil meer vrouwen

http://www.auto55.beDaimler streeft ernaar het aantal vrouwen in hun personeelsbestand te verhogen. HR-manager Wilfried Porth zei hierover in de pers dat het vroegere streefdoel van 12,5 tot 15 procent opgetrokken wordt naar 15 tot 18 procent. Momenteel zijn er globaal gezien 14,9 percent vrouwelijke werknemers aan de slag. Bij de leidinggevenden is dat zelfs al meer dan 20 procent.Meer leermeisje...

Lees meer lees meer...

Nieuws: ?Daimler wil meer vrouwen

http://www.auto55.beDaimler streeft ernaar het aantal vrouwen in hun personeelsbestand te verhogen. HR-manager Wilfried Porth zei hierover in de pers dat het vroegere streefdoel van 12,5 tot 15 procent opgetrokken wordt naar 15 tot 18 procent. Momenteel zijn er globaal gezien 14,9 percent vrouwelijke werknemers aan de slag. Bij de leidinggevenden is dat zelfs al meer dan 20 procent.Meer leermeisje...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Alle nieuwe auto's van 2016: Opel tot Volvo

http://www.auto55.be

Lees meer lees meer...

Disneys nieuwste robot kan razendsnel muren beklimmen

disney-robot-muren-beklimmen

Disney is goed aan de weg aan het timmeren: men produceert een groot aantal succesvolle animatiefilms, de Marvel-reeks, een nieuwe Star Wars en ook steeds meer technologische snufjes. Disney’s nieuwste speeltje mag je ook zeker onder het laatste scharen.


Lees verder: Disneys nieuwste robot kan razendsnel muren beklimmen

Het bericht Disneys nieuwste robot kan razendsnel muren beklimmen verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

dinsdag 29 december 2015

Nieuws: Dit is de Skoda Roomster die er niet komt

http://www.auto55.beDe Skoda Roomster krijgt geen opvolger. Het model ging onvoldoende vlot over de toonbank. Er werd wel aan een opvolger gewerkt, maar recente ontwikkelingen (lees: dieselgate) hebben de Volkswagen-groep doen besluiten zich vooral op cruciale producten te focussen. En daar hoort een handige ludospace blijkbaar niet bij. En nochtans was de op de VW Caddy gebaseerde tweede generatie Roo...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Te koop: VW Jetta uit Fast and Furious

http://www.auto55.beZeg niet zomaar dat dit een getunede VW Jetta is. Het is een heuse filmster! Te zien in Fast and Furious, waar hij door Chad Lindberg (in de rol van Jesse) werd bestuurd. Hij moest het onderspit delven tegen Japans geweld, maar laat dat de pret vooral niet drukken. Want deze Jetta gaat onder de hamer.Het exemplaar is uit 1995, heeft een tweeliter turbomotor (met aanpassingen, al is...

Lees meer lees meer...

Nieuws: Porsche Exclusive doet de 911 fout met hout

http://www.auto55.beHeel exact ? 99.825 moet je uittrekken voor het basismodelletje Porsche 911. Voor die prijs heb je dan wel de iconische lijnen van de 911, maar niet bijster veel extra?s. Zelfs volledig lederen zetels zijn niet van de partij. Logisch dus dat de prijs snel de hoogte in gaat. De optiecatalogus is bijna net zo dik als een goede ouderwetse telefoonboek. Maar als je daar je gading nog ni...

Lees meer lees meer...

Pipe Organ Desk: een raadselachtig bureau

pipe-organ-desk-bureau

De getalenteerde houtbewerker en industrieel ontwerper Kagen Schaefer bouwt al jaren zeer bijzondere objecten, waarvan het Pipe Organ Desk een uitstekend voorbeeld is. Het indrukwekkende bureau is voorzien van een groot aantal puzzels, bij het oplossen waarvan er de mogelijkheid ontstaat om orgel te spelen. Eén ding is zeker: dit is houtwerk op zijn best.


Lees verder: Pipe Organ Desk: een raadselachtig bureau

Het bericht Pipe Organ Desk: een raadselachtig bureau verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Magination: geweldig magnetisch speelgoed

magination-magnetisch-speelgoed

Op Facebook doen een aantal GIFs de ronde waarin felgekleurde magneten zich op een haast magische wijze tot elkaar aangetrokken voelen. De beelden zijn afkomstig uit de Kickstarter-video van Magination, een Noorse startup die magnetische speelgoed ontwikkelt.


Lees verder: Magination: geweldig magnetisch speelgoed

Het bericht Magination: geweldig magnetisch speelgoed verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Dit is het moeilijkste WiFi-wachtwoord

slechtste-wifi-wachtwoord

Voor de grapjassen onder ons was het al duidelijk: met de naam en het wachtwoord van je WiFi-router kun je leuke geintjes uithalen. De videomakers van Rocket Jump bewijzen dat andermaal met de video Worst Wifi Password Ever, waarin men een wel heel onhandig wachtwoord heeft gekozen. Hier moet ook een Nederlandse variant op te bedenken zijn:


Lees verder: Dit is het moeilijkste WiFi-wachtwoord

Het bericht Dit is het moeilijkste WiFi-wachtwoord verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...

Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series

VANMOOF heeft een nieuwe damesfiets gelanceerd; de Q-series ofwel de Queen onder de stadsfietsen. Het is dé fiets voor de hardwerkende en multitaskende vrouw, die ook in de winter veilig en stijlvol van A naar ...

lees meer lees meer...

Het geheim van een goed logo

apple-logo

De wereldberoemde grafisch ontwerper Michael Bierut vertelt in deze boeiende video van Vox wat volgens hem het geheim van een goed logo is. Een sprekende anekdote uit Michael’s verhaal: in 1971 ontving student grafisch ontwerp Carolyn Davidson een bedrag van 35 dollar voor het ontwerpen van de iconische Swoosh van Nike. Enkele jaren later werd deze karige beloning goedgemaakt door Carolyn ook een flink pakket aandelen in het bedrijf te geven.


Lees verder: Het geheim van een goed logo

Het bericht Het geheim van een goed logo verscheen als eerste op Freshgadgets.nl.

lees meer...